Articles
13
All (13)
SCI-E, SSCI, AHCI (9)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (9)
Scopus (9)
TRDizin (2)
Other Publications (2)
3. Effect of Kohlrabi Peel Powder as a Dietary Fibre Enrichment on Technological, Nutritional, and Sensory Properties of White Bread
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, vol.13, no.3, pp.707-713, 2025 (Peer-Reviewed Journal)
Papers Presented at Peer-Reviewed Scientific Conferences
26
2. Çirkin Gıdalar
Sürdürülebilir Tarım, Gıda ve Beslenme Sempozyumu, Trabzon, Turkey, 11 July 2025, (Summary Text)
3. Yeşil Protein: Et Alternatiflerinin Sürdürülebilirlik Potansiyeli
Sürdürülebilir Tarım, Gıda ve Beslenme Sempozyumu, Trabzon, Turkey, 11 July 2025, (Summary Text)
4. Geleneksel Bir Fermente İçecek olan Kırmızı Pancar Suyunun Üretiminde Kullanılan Yöntemlerin Değerlendirilmesi
6. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Mersin, Turkey, 06 November 2024, (Summary Text)
10. Bitki Bazlı Fermente Ürünlerin Biyoyararlılığı Üzerine Laktik Asit Bakterilerinin Etkisi
1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Turkey, 13 September 2023, (Summary Text)
11. MICROBIAL EVALUATION OF FERMENTED BEETROOT JUICE PRODUCED BY PROBIOTIC Lacticaseibacillus paracasei
3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Turkey, 18 May 2023, (Full Text)
15. Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması
International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Turkey, 16 April 2021, pp.153-154
16. Effect of heat pre-treatment on aminoacidic profile in fermentation of synthetic must achieved by Saccharomyces cerevisiae
The 35th International Specialised Symposium on Yeast, Antalya, Turkey, 21 - 25 October 2019, (Summary Text)
17. Modelling Effect of Freeze-Thaw Stress on the Growth of Wine Yeasts Isolated From Turkish Region
INTERNATIONAL CONFERENCE ONAGRONOMY AND FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, İstanbul, Turkey, 20 - 21 June 2019, (Full Text)
18. CHANGE IN INTRACELLULAR PROLINE AND TREHALOSE LEVELS OF YEAST: SACCHAROMYCES CEREVISIAE AFTER STRESS APPLICATION
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Turkey, 10 - 12 October 2018, (Summary Text)
19. Stres Faktörlerinin Şarap Üretiminde Kullanılan Mayalar Üzerine Etkisi
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi (TARGID 2017), Sivas, Turkey, 26 - 28 October 2017, pp.162-163
20. Effect of Temperature on Growth of Wine Yeast: Saccharomyces cerevisiae.
EuroFoodChem 14. Conference, Budapest, Hungary, 4 - 06 October 2017, pp.147, (Summary Text)
21. Inactivation of Candida inconspicua isolated from Turkish fermented beverage shalgam by pulsed UV light
3rd ISEKI Food Conference, Atina, Greece, 21 - 23 May 2014
22. ŞALGAM SUYUNUN FİZİKSEL VE KİMYASAL ÖZLLİKLERİ ÜZERİNE GELENEKSEL OLARAK KULLANILAN MUHAFAZA YÖNTEMLERİNİN VE ATIMLI UV IŞIĞININ ETKİSİ
TGDF Gıda Kongresi 2013, Turkey, 12 - 14 November 2013, (Summary Text)
23. Şalgam suyunun fiziksel ve kimyasal özellikleri üzerine geleneksel olarak kullanılan muhafaza yöntemlerinin ve atımlı UV ışığın etkisi
TGDF Gıda Kongresi, Side, Antalya, Turkey, 12 - 14 November 2013
24. Geleneksel Şalgam Suyu Üretimi ve Şalgam Suyunda Bozulma Yapan Yabani Mayaların Tanımlanması
8. Gıda Mhendisliği Kongresi, Ankara, Turkey, 7 - 09 November 2013, (Summary Text)
25. Effect of Pulsed UV Light on Physical and Chemical Properties of Turnip Juice
The 2nd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 24 - 26 October 2013, (Summary Text)
26. Effects of pulsed UV light on physical and chemical properties of turnip juice
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Macedonia, 24 - 26 October 2013
Books
3
3. Meyve ve Sebzelerde Tekstür
in: Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, pp.95-108, 2020