Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Bioavailability of herbal food ingredients and bioavailability detection methods

EGE 10th International Conference on Applied Sciences, İzmir, Türkiye, 22 Aralık 2023 - 24 Ağustos 2024, ss.284-285

Ultra işlenmiş gıdalar ve sağlık

12. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi , Bursa, Türkiye, 21 - 22 Mart 2022, ss.162

Drying Kinetics and Quality Characteristics of Hot Air Dried Potato cv. Jelly under Different Process Parameters

International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189

Pektin Yapısı özellikleri ve ekstraksiyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015

Antosiyaninlerin kopigmentasyonu

9. Gıda Mühendisliği Kongresi, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2015

Asma Yaprağı Konservesinde Isıl İşlemin Klorofil ve Renk Üzerine Etkisi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012

Asma yaprağında ısıl işlemin renk üzerine etkisi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012

Farklı çay klonlarının teanin ve kafein miktarları

7. Gıda Mühendisliği kongresi, Ankara, Türkiye, 24 - 26 Kasım 2011
Kitap & Kitap Bölümleri

Use of medicinal and aromatic plants in edible films and coatings

Use of medicinal and aromatic plants in edible films and coatings. Medicinal plants: secondary metabolities, utilization, human health-I, Gülen ÖZYAZICI,Esra UÇAR SÖZMEN, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.31-45, 2023

EFFECT OF DIFFERENT SOLVENTS ON TOTAL PHENOLIC CONTENT AND ANTIOXIDANT ACTIVITY OF ELDERBERRY (Sambucus nigra L.) FLOWERS

DIFFERENT PERSPECTIVES IN MEDICINAL AND AROMATIC PLANTS, Assoc. Prof. Dr. Gülen ÖZYAZICI,Assoc. Prof. Dr. Esra UÇAR, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.117-132, 2022
Metrikler

Yayın

50

Atıf (WoS)

1469

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

2020

H-İndeks (Scopus)

11

Proje

9

Tez Danışmanlığı

4

Açık Erişim

4
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları