Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

INTERPRETATION OF LOCAL DISHES WITH MOLECULAR GASTRONOMY TECHNIQUES

INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Turkey, 16 December 2022

Yeni Tat Algısı: Kokumi Üzerine Bir İnceleme

Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Turkey, 14 October 2022, pp.209-213

Bitkisel Kaynaklardan Taklit Hayvansal Yağ Üretimi

Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Turkey, 14 October 2022, pp.69-75

Gıda İsrafının Önlenmesi İçin Otel Mutfaklarında Artan Yemeklerden Yeni Yemek Türetme Uygulamaları

International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference, Malatya, Turkey, 08 August 2022

Comparison of the Sensory Properties of Bread Prepared with Different Soy Flour and Dill Formulations with the Simple Additive Weighting Method

GANUD - 3 International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Turkey, 6 - 08 May 2022, pp.24-25

Digitization of Sivas Local Cuisine

GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Turkey, 06 May 2022, pp.216-220

AGING in FUNCTIONAL FOODS and INGREDIENTS

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Turkey, 18 March 2022, pp.147-151

YAŞLANMA SÜRECİNDE KOLAJEN İÇERİKLİ BESLENMENİN ÖNEMİ

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Turkey, 18 March 2022, pp.152-156

Determination of Uses of Turkish Coffee in Milk Desserts: Turkish Coffee Rice Pudding (Sütlaç)

International Anatolian Conference On Coffee & Cocoa, Malatya, Turkey, 03 December 2021, pp.7-11

Researching Online Food Orders by Geographical Regions: The Yemeksepeti Sample

AHI EVRAN International Conference on Scientific Research, Kırşehir, Turkey, 30 November 2021, vol.3, pp.743-749

Türk Kahvesinin Gastronomimizdeki Yeri ve Kahve Falının Gastronomik Unsur Olarak Turist Görüşlerin Belirlenmesi

Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress, Ordu, Turkey, 28 August 2021, pp.105

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğrencilerinin Fonksiyonel Gıdalar Hakkında Bilgi Düzeylerinin Ölçülmesi

XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences, Ankara, Turkey, 03 September 2021

Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması

International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Turkey, 16 April 2021, pp.153-154

Sivas Sokak Lezzetleri ve Tüketicilerin Sokak Lezzetlerine Bakış Açısı

5th International Management and Social Research Conference, 17 - 18 October 2020, pp.18-19

Coğrafi İşaretli Et Ürünleri

IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Turkey, 6 - 08 October 2020, pp.105

Diet Fiber Use in Emulsified Meat Products

International Nutrition Conference 2K20, 22 - 23 July 2020

LAVANTANIN SİVAS EKOLOJİK ŞARTLARINDA UÇUCU YAĞ ORANIN VE KOMPOZİSYONUNUN BELİRLENMESİ

ANKARA INTERNATIONAL CONGRESS ON SCIENTIFICRESEARCHES, Ankara, Turkey, 4 - 06 October 2019, pp.357-365

Current View Of Third Age Tourism

International Symposium on Multidisciplinary Academic Studies, 16 - 17 November 2018

Investigation of Possibilities of Using Essential Oils Instead of Nitrite in Chicken Salami

International Conference on InnovativeEngineering Applications, Sivas, Turkey, 20 - 22 September 2018

Investigation of Usage of Red Beetroot and Black Carrot Extracts in Emulsifying Meat Products

International Conference on Innovative Engineering Applications, Sivas, Turkey, 20 - 22 September 2018

PASTIRMADAKİ TUZUN AZALTILMASINDA POTASYUM KLORÜRÜN ETKİSİ

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 October 2017

EMÜLSİFİYE ET ÜRÜNLERİNDE DİYET LİF KULLANIMI

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 October 2017

Yaşlılıkta Güncel Sorun: Yetersiz Beslenme

I. Uluslararası Bilimsel ve Mesleki Çalışmalar Kongresi, 5 - 08 October 2017 Sustainable Development

Production Techniques of Madimak Tea (Polygonum cognatum Meissn)

International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 May 2017

Effects of Nisin and Natamycin on Microbiological and Physiochemical Qualities of Meatball Supplied From Yildizeli Sivas

International Congress On Advances In Veterinary Sciences & Technics | ICAVST 2016, 27 October 2015 - 29 October 2016

Books & Book Chapters

Dijitalleşen Dünyada Stratejik Kent Yönetimi ve Marka Şehir Olma Süreci

in: Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır DARI, Editor, PARADİGMA YAYINEVİ, Çanakkale, pp.111-142, 2022

Et ve Et Ürünlerinde Duyusal Analizler

in: Tüm Yönleriyle Et Analizler, ÖZLEM PELİN CAN, Editor, Akademisyen Yayınevi, Ankara, pp.287-304, 2022

Sivas Çorbaları

in: UYGULAMALI SİVAS MUTFAĞI, ALİM YILDIZ,HAKAN KOÇ, Editor, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, pp.32-67, 2022

Gıdalarda Renk

Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2021

Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Gıda Muhafaza Yöntemleri

in: Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editor, Eğitim Yayınevi, Konya, pp.105-119, 2021

Doğanşar

in: Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editor, Ekin Yayınevi, Ankara, pp.55-65, 2021

Yıldızeli

in: Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editor, Ekin Yayınevi, Ankara, pp.173-183, 2021

Londra

in: Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Mustafa Işkın, Editor, Ekin Yayınevi, Ankara, pp.47-60, 2021

Gıda ve Renk Kavramı

in: Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editor, Akademisyen Yayınevi, Ankara, pp.1-14, 2021

Doğu Anadolu Bölgesi

in: Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editor, Nobel Akademik Yayıncılık, pp.63-99, 2020

Et ve Et Ürünlerinde Tekstür

in: Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editor, Nobel Yayınevi, pp.79-90, 2020

Episodes in the Encyclopedia