Yayınlar & Eserler

Makaleler 36
Tümü (36)
SCI-E, SSCI, AHCI (7)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (7)
Scopus (7)
TRDizin (22)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 39

1. THE EFFECT OF ACIDIZERS ON THE MICROBIOLOGICAL, PHYSICOCEMICAL AND SENSORY PROPERTIES OF LOR CHEESE PRODUCED FROM WHEY

INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Sivas, Türkiye, 4 - 06 Temmuz 2025, cilt.3, ss.162-167, (Tam Metin Bildiri)

2. INVESTIGATION OF PLANT-BASED MILK PRODUCTION FROM LUPINE (TERMIYE)

GANUD-6 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)

3. EFFECT OF OKRA AND CORIANDER SEED FLOURS ON PHYSICAL, TEXTURAL AND SENSORY PROPERTIES OF GLUTEN-FREE COOKIES

GANUD-6 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. INVESTIGATION OF THE USE POSSIBILITIES OF COLD PLASMA TECHNOLOGY IN THE FOOD INDUSTRY

2.Bilsel Uluslararası Kibyra Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Türkiye, 20 - 21 Temmuz 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. The Importance Of Some Commercially Essential And Seed Oils

ISPEC 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Kıbrıs (Kktc), 1 - 02 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

6. Fat Substitutes In Food Formulations

ISPEC 16th INTERNATIONAL CONFERENCE ON ENGINEERING & NATURAL SCIENCES, Kıbrıs (Kktc), 1 - 02 Haziran 2024, (Tam Metin Bildiri)

7. Pistacia terebinthus TOHUMUUNUN KURABİYELERİN FİZİKSEL, DOKUSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ

5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

8. GIDALARDA TEKNOLOJİK İYİLEŞTİRME VE BESİNSEL ZENGİNLEŞTİRME: ÇEKİRDEK UNU İLAVESİ

5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

9. FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI

International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

10. GÖRSEL ETKİLERİNİN YANINDA BESİNSEL FAYDALARI; YENİLEBİLİR ÇİÇEKLER

International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)

11. FACTORS CAUSED WATER POLLUTION IN THE FOOD INDUSTRY

International Congress on Food Research, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2022, ss.550-562, (Tam Metin Bildiri)

12. Bitkisel Kaynaklardan Taklit Hayvansal Yağ Üretimi

Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.69-75, (Tam Metin Bildiri)

13. . Tuzsuz Beyaz Peynirin Nane Uçucu Yağı Ve Peynir Altı Suyu Proteini İle Kaplanması ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi

Cukurova 8th Internatıonal Scıentıfıc Researches Conference, Adana, Türkiye, 15 Nisan - 17 Eylül 2022, ss.575-585, (Tam Metin Bildiri)

14. AGING in FUNCTIONAL FOODS and INGREDIENTS

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.147-151, (Tam Metin Bildiri)

15. Yutma Güçlüğü Çeken Yaşlılar İçin 3d Yazıcılar İle Alternatif Gıda Üretimi

1st Internatıonal Congress Of Gerontology, Sivas, Türkiye, 18 - 20 Mart 2022, ss.135-140, (Tam Metin Bildiri)

16. Use of whey in kefir

International conferans on innovative engineering aplication, 20 - 22 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

17. Investigation of Possibilities of Using Essential Oils Instead of Nitrite in Chicken Salami

International Conference on InnovativeEngineering Applications, Sivas, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

18. Investigation of Usage of Red Beetroot and Black Carrot Extracts in Emulsifying Meat Products

International Conference on Innovative Engineering Applications, Sivas, Türkiye, 20 - 22 Eylül 2018, (Tam Metin Bildiri)

19. Sivasta Geri Dönüşümlü Olarak Kullanılan Damacaların Mikrobiyolojik Kalitesi

Uluslararası Su ve Çevre Kongresi, 22 - 24 Mart 2018, (Özet Bildiri)

21. INVESTIGATION OF PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF DRINKING AND USAGE WATER

İnternational Congres Water and Envoirement, 22 - 24 Mart 2018, (Tam Metin Bildiri)

25. SÜT KAYNAKLI STAPHYLOCOCCUS AUREUS SUŞLARI ÜZERINE FARKLI KONSANTRASYONLARDAKI NISININ ETKISI

İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

26. THE DETECTION MICROBIOLOGYCAL QUALITY GROUND WATER IN SIVAS

1st INTERNATIONAL BLACK SEA CONGRESS ON ENVIRONMENTAL SCIENCES(IBCESS), 31 Ağustos - 03 Eylül 2016, (Tam Metin Bildiri)

27. Alabalık Filetolarının Laktik Asit İle Dekontaminasyonu

12.Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

30. Ay Çekirdeğinin Köfte Yapımında Kullanım Olanağının Araştırılması

12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016, (Özet Bildiri)

32. Tavuk Eti Köftelerinin Aktif Paketleme ile Muhafazası

3. ULUSLARARASI BEYAZ ET KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 22 - 26 Nisan 2015

34. The detection lipase activity and microbioloygıcal quality of sterile milk

44. World Chemistry Congress, İstanbul, Türkiye, 11 Ağustos 2013, (Özet Bildiri)

36. Marinasyon Süresinin Tavuk Göğüs Eti Üzerine Etkileri

5. Ulusal Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi, Antalya, Türkiye, 3 - 06 Nisan 2013, ss.99-100

38. Sivas Köftesi ve Mikrobiyolojik Kalitesinin İncelenmesi

III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012
Kitaplar 5

1. Thermal, rheological, and mechanical properties of polysaccharide-based hydrogels

Polysaccharides-based Hydrogels: Synthesis, Characterization, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.43-83, 2024

2. GIDA GÜVENLİĞİNDE AMBALAJIN ÖNEMİ

Gıda Güvenliği, Yalçın Halil, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.53-85, 2023

3. Gıda güvenliği

veteriner hekim el kitabı, , Editör, Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, ss.167-172, 2022

4. Süt ve Süt Ürünlerinde Renk

Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, Sivas, ss.113-125, 2021
Metrikler

Yayın

83

Yayın (WoS)

7

Yayın (Scopus)

8

Atıf (WoS)

15

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

28

H-İndeks (Scopus)

3

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

174

H-İndeks (Sobiad)

6

Atıf (Diğer Toplam)

17

Proje

10

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları