SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Effect of psyllium powder on the organoleptic properties of gluten-free bread roll: application Simple Additive Weighting (SAW) method
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.11, ss.8551-8560, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Lactic Acid Decontamination in Carcass Meat
Academic Research Journal of Technical Vocational Schools
, cilt.1, sa.2, ss.36-40, 2022 (Hakemli Dergi)
Gökkuşağı Alabalığından (Oncorhynchus mykiss) Hazırlanan Marinatların Raf Ömrü Üzerine Eugenol’ün Etkisi
Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.9-16, 2015 (Hakemli Dergi)
The Effects of Different Combinations of Eugenol and Acetic Acidon Quality Changes of Marinated Rainbow Trout (Oncorhynchusmykiss, W. 1792) Fillets
Turkish Journal of Science and Technology
, cilt.9, sa.2, ss.109-116, 2014 (Hakemli Dergi)
Çiğ sütün mikrobiyolojik kalitesi ve lipaz enzim aktivitesinin belirlenmesi
Etlik Veteriner Mikrobiyoloji Dergisi
, cilt.25, sa.1, ss.6-10, 2014 (Hakemli Dergi)
Gökkuşağı alabalık filetolarının marinasyon süresinin ve sıcaklığının merkezi bileşke tasarımı ile optimizasyonu
Etlik Vet Mikrobiyol Derg
, cilt.23, ss.57-63, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
GIDALARDA TEKNOLOJİK İYİLEŞTİRME VE BESİNSEL ZENGİNLEŞTİRME: ÇEKİRDEK UNU İLAVESİ
5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023
Pistacia terebinthus TOHUMUUNUN KURABİYELERİN FİZİKSEL, DOKUSEL VE DUYUSAL ÖZELLİKLERİ ÜZERİNDEKİ ETKİSİ
5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023
FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI
International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023
GÖRSEL ETKİLERİNİN YANINDA BESİNSEL FAYDALARI; YENİLEBİLİR ÇİÇEKLER
International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023
AGING in FUNCTIONAL FOODS and INGREDIENTS
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.147-151
Use of whey in kefir
International conferans on innovative engineering aplication, 20 - 22 Eylül 2018
Sivasta Geri Dönüşümlü Olarak Kullanılan Damacaların Mikrobiyolojik Kalitesi
Uluslararası Su ve Çevre Kongresi, 22 - 24 Mart 2018
INVESTIGATION OF PHYSICOCHEMICAL AND MICROBIOLOGICAL QUALITY OF DRINKING AND USAGE WATER
İnternational Congres Water and Envoirement, 22 - 24 Mart 2018
FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ
TARGİD 3, Sivas, Türkiye, 27 Ekim 2017
Ayçekirdeği İçinin Tavuk Köftesinde Kullanım Olanaklarının Araştırılması
IATS, Elazığ, Türkiye, 19 Ekim 2017
Nisin’ in Tavuk But Etinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
IATS, Elazığ, Türkiye, 19 Ekim 2017
SÜT KAYNAKLI STAPHYLOCOCCUS AUREUS SUŞLARI ÜZERINE FARKLI KONSANTRASYONLARDAKI NISININ ETKISI
İç Anadolu Bölgesi 3. Tarım ve Gıda Kongresi, 26 - 28 Ekim 2017
Köfte Örneklerinin Aktif Paketleme İle Muhafazası
12.Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Alabalık Filetolarının Laktik Asit İle Dekontaminasyonu
12.Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Staphylococcus aureus Suşlarının Peynir İçerisindeki Gelişimleri Üzerine Nisinin Etkisi
türkiye 12. gıda kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Ay Çekirdeğinin Köfte Yapımında Kullanım Olanağının Araştırılması
12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
Biberiye ekstraktının tavuk köftesinin kalite özellikleri üzerine etkisi
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
Biberiye Ekstraktı İlavesinin Tavuk Köftesinin Kalite Özellikleri Üzerine Etkisi
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
The detection lipase activity and microbioloygıcal quality of sterile milk
44. World Chemistry Congress, İstanbul, Türkiye, 11 Ağustos 2013
Kitap & Kitap Bölümleri