Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

USE POSSIBILITIES OF DIFFERENT CEREAL FLOURS IN VEGAN 146 MEATBALL PRODUCTION

INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, Türkiye, 01 Aralık 2023 - 02 Ocak 2024

EVALUATION OF COLD PRESS OIL WASTES

INTERNATIONAL CONGRESS ON ADVANCED RESEARCH AND APPLICATIONS, Türkiye, 1 - 02 Aralık 2023

GIDALARDA TEKNOLOJİK İYİLEŞTİRME VE BESİNSEL ZENGİNLEŞTİRME: ÇEKİRDEK UNU İLAVESİ

5th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Türkiye, 8 - 10 Kasım 2023

FARKLI SÜTLERE İLE HAZIRLANAN MATCHA LATTELERİN DUYUSAL DEĞERLENDİRMESİ: SAW UYGULAMASI

International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023

GÖRSEL ETKİLERİNİN YANINDA BESİNSEL FAYDALARI; YENİLEBİLİR ÇİÇEKLER

International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-V, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023

BİTKİ BAZLI SÜTLER SÜT İKAMESİ Mİ?

2nd International Congress on Food Researches, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023

Bitkisel Kaynaklardan Taklit Hayvansal Yağ Üretimi

Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.69-75

Importance and Role of Volatıle Oıls And Theır Encapsulated Forms In Packagıng Technology

Agro Internatıonal Conference On Agrıculture , Puta, Azerbaycan, 4 - 06 Temmuz 2022, ss.172-177

. Tuzsuz Beyaz Peynirin Nane Uçucu Yağı Ve Peynir Altı Suyu Proteini İle Kaplanması ve Ürün Özelliklerinin Belirlenmesi

Cukurova 8th Internatıonal Scıentıfıc Researches Conference, Adana, Türkiye, 15 Nisan - 17 Eylül 2022, ss.575-585

YAŞLANMA SÜRECİNDE KOLAJEN İÇERİKLİ BESLENMENİN ÖNEMİ

1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.152-156

Yutma Güçlüğü Çeken Yaşlılar İçin 3d Yazıcılar İle Alternatif Gıda Üretimi

1st Internatıonal Congress Of Gerontology, Sivas, Türkiye, 18 - 20 Mart 2022, ss.135-140

Farklı Yöntemler ile Elde Edilmiş Sumak (Rhus coriaria L.) Yağının Özellikleri

International Online Conferences on Engineering and Natural Science, Türkiye, 05 Temmuz 2021, ss.147

The Use Of Acoustic Method In Determining The Textural Properties Of Foods

3rd International Conference on Food, Agriculture and Veterinary , İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.708-714

Investigation of gluten-free cake production from poppy seed (Papaver somniferum L.) pulp: TOPSİS application

2. International Conference on Raw Material to Processed Foods, 3 - 04 Haziran 2021, ss.15-25 Sürdürülebilir Kalkınma

Mor ve Turuncu Renkli Tatlı Patateslerden Nişasta Üretim Olanaklarının Araştırılması

International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154

INTERFACIAL RHEOLOGY OF GELATIN WITH WHEY AND SKIM MILK POWDER

XIIIth International Conference of Food Pyhsicists, 23 - 25 Ekim 2018

Kalsiyum Karbonat-Emülgatör Etkileşiminin Ayçiçek Yağı-Su Ara Yüzeyinde Reolojik Değerlendirilmesi

3rd International Mediterranean Science and Engineering Congress (IMSEC 2018), 24 - 26 Ekim 2018

Production Techniques of Madimak Tea (Polygonum cognatum Meissn)

International Congress on Medicinal and Aromatic Plants, 9 - 12 Mayıs 2017

Obtaining Monoglycerides by Enzymatic Esterification from Rendering Waste Oil

18th World Congress of Food Science and Technology/ Dublin, 21 - 25 Ağustos 2016

Bioactive Properties Of Elderberry Flowers Sambucus Niger L And Black Locust Acacia Flowers Robinia Pseudoacacia From Region Of Sivas In Turkey

Annual Conference Exhibitionn Functional Foods, Nutraceuticals, Natural Health Products and Dietary Supplements, Türkiye, 13 - 17 Ekim 2014

Application of different vegetable and fruit dietary fibers in mayonnaise

The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011

Production Of Dietary Fiber From Celery Root and Spinach, Determinatıon Of Rheological Model in Ketchup

The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011

Effect of concentration of inulin on rheological properties of instant hot chocolate beverage

The International Food Congress Novel Approaches in Food Industry, Türkiye, 26 - 29 Mayıs 2011

Fatty acid composition and some chemical properties of circassian Kashar cheese

1 st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010

Rheological and optical properties of Köfter

1 st International Symposium on ''Traditional Foods From Adriatic to Caucasus, Türkiye, 15 Nisan 2010

Kitap & Kitap Bölümleri

Thermal, rheological, and mechanical properties of polysaccharide-based hydrogels

Polysaccharides-based Hydrogels: Synthesis, Characterization, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.43-83, 2024

Extraction, structural properties, and applications of tara gum

Natural Gums: Extraction, Properties, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.453-469, 2023

Çevre Kirliliği ve Gıda Güvenliği

Gıda Güvenliği, Yalçın Halil, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.87-101, 2023

Ette Katkı ve Kalıntı Analizleri..

Tüm Yönleriyle Et Analizleri, Özlem Pelin CAN, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.187-250, 2022

Gıda Endüstrisinde Membranlar

Kapsamlı Membran Bilimi ve Yaşamımızdaki Yeri, Taşkın Çakıcı, Gülşen, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, ss.59-84, 2021

Gıda Renklendiricileri ve Özellikleri

Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, ss.15-52, 2021

Tekstür

Gıdalarda Tekstür, Meryem GÖKSEL SARAÇ, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.1-20, 2020

Metrikler

Yayın

83

Atıf (WoS)

206

H-İndeks (WoS)

9

Atıf (Scopus)

254

H-İndeks (Scopus)

9

Proje

8

Tez Danışmanlığı

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları