Kaynak: avesis.cumhuriyet.edu.tr
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler |
|
|
JOURNAL OF FOOD SAFETY AND FOOD QUALITY-ARCHIV FUR LEBENSMITTELHYGIENE
, cilt.71, sa.4, ss.86-92, 2020 (SCI-Expanded)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler |
|
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Mühendislik Bilimleri Dergisi
, cilt.25, sa.4, ss.528-536, 2022 (Hakemli Dergi)
|
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.8, sa.5, ss.1043-1052, 2020 (Hakemli Dergi)
|
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURAL AND NATURAL SCIENCE
, cilt.7, sa.1, ss.221-230, 2020 (Hakemli Dergi)
|
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.1, sa.1, 2020 (Hakemli Dergi)
|
|
|
|
|
Selcuk J Agr Food Sci
, cilt.31, sa.3, ss.162-168, 2017 (Hakemli Dergi)
|
scholar bulletin
, 2017 (Hakemli Dergi)
|
Fırat Üniv. Fen Bilimleri Dergisi
, cilt.27, sa.2, ss.9-16, 2015 (Hakemli Dergi)
|
Turkish Journal of Science and Technology
, cilt.9, sa.2, ss.109-116, 2014 (Hakemli Dergi)
|
Bulgarian Journal of Agricultural Science
, cilt.20, sa.5, ss.1054-1060, 2013 (Scopus)
|
Etlik Vet Mikrobiyol Derg
, cilt.23, ss.57-63, 2012 (Hakemli Dergi)
|
Kitap & Kitap Bölümleri |
|
|
|
Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 2020
|
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020
|
|
Novel Food Preservation and Microbial Assessment Techniques, Ioannis S Boziaris, Editör, CRC, New York , Florida, ss.67-101, 2014
|
|
Eggs: Nutrition, Consumption and Health, Segil Wallace,Zou Hong, Editör, NOVA Science Publishers Inc. , New-York, ss.129-161, 2012
|
Handbook of Food Process Design, Ahmed Jasim,Rahman Mohammad Shafiur, Editör, John Wiley & Sons, West Sussex, UK , London, ss.1166-1187, 2012
|
|
Microbial Decontamination in the Food Industry - Novel Methods and Applications, Demirci Ali,Ngadi Michael O., Editör, Woodhead Publishing Limited , London, ss.344-369, 2012
|
|
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar |
|
|
3rd International Conference on Raw Materials to Processed Foods, İstanbul, Türkiye, 18 Mayıs 2023
|
|
1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Türkiye, 13 Eylül 2023
|
|
|
|
International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154
|
3rd INTERNATIONAL CONFERENCE on FOOD, AGRICULTURE and VETERINARY, İzmir, Türkiye, 19 - 20 Haziran 2021, ss.151-152
|
|
|
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), 20 - 21 Haziran 2019
|
International Conference on Agronomy and Food Science and Technology (AgroFood), İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Haziran 2019, ss.172-189
|
INNOVATIONS IN FOOD SCIENCE TECHNOLOGY, 25 - 27 Haziran 2019
|
International conferans on innovative engineering aplication, 20 - 22 Eylül 2018
|
Innovations in Food Science Technology, 25 - 27 Haziran 2019
|
10. Gıda Mühendisliği Öğrenci Kongresi, Türkiye, 25 - 26 Nisan 2019
|
|
9th International Agriculture Symposium AGROSYM 2018, Jahorina, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018
|
|
International Congress on Agriculture and Animal Sciences, Alanya-Antalya, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2018, ss.1001-1008
|
International Congress on Agriculture and Animal Sciences, 7 - 09 Kasım 2018
|
İnternational Congres Water and Envoirement, 22 - 24 Mart 2018
|
NIR Italia 2018, Genoa, İtalya, 30 - 31 Mayıs 2018
|
Uluslararası Su ve Çevre Kongresi, 22 - 24 Mart 2018
|
|
3rd International Congress on Food Technology, Nevşehir, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
|
3rd International Congress on Food Technology, 10 - 12 Ekim 2018
|
9th International Agriculture Symposium AGROSYM 2018, Jahorina, Bosna-Hersek, 4 - 07 Ekim 2018
|
IATS, Elazığ, Türkiye, 19 Ekim 2017
|
The 8th International Symposium Of Euroaliment, Galati, Romanya, 7 - 08 Eylül 2017
|
EuroAliment 2017, Galati, Romanya, 7 - 08 Eylül 2017
|
IATS, Elazığ, Türkiye, 19 Ekim 2017
|
1st Conference of Innovations in Food Science and Technology, 10 - 12 Mayıs 2017
|
FARKLI SICAKLIK VE SÜRELERDE PİŞİRİLEN KÖFTELERDE HETEROSİKLİK AROMATİK AMİN OLUŞUMUNUN BELİRLENMESİ
TARGİD 3, Sivas, Türkiye, 27 Ekim 2017
|
|
The 8th International Symposium Of Euroaliment, Galati, Romanya, 7 - 08 Eylül 2017
|
8th International Agriculture Symposium AGROSYM 2017, 5 - 08 Ekim 2017
|
|
|
IX.International Workshop on Nuclear Structure Properties, Sivas, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2016
|
EPHAR2016, İstanbul, Türkiye, 26 - 30 Haziran 2016
|
12. Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
|
türkiye 12. gıda kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
|
|
|
12.Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
|
The Food Factor I, Barcelona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016
|
The Food Factor I Barcelona Conference Barcelona (Spain), 2-4 November 2016, Barcelona, İspanya, 2 - 04 Kasım 2016, ss.277
|
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
|
3rd European Food Safety and Standards Conference, Valencia, İspanya, 24 - 25 Ekim 2016
|
12.Gıda Kongresi, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
|
|
3. Uluslararası Beyaz Et Kongresi, 22 - 26 Nisan 2015
|
|
|
|
|
3 rd International ISEKI Food Conferance, 21 Mayıs 2014 - 23 Mayıs 2015
|
3rd ISEKI Food Conference, Atina, Yunanistan, 21 - 23 Mayıs 2014
|
|
44. World Chemistry Congress, İstanbul, Türkiye, 11 Ağustos 2013
|
TGDF Gıda Kongresi, Side, Antalya, Türkiye, 12 - 14 Kasım 2013
|
|
|
The 2nd International Symposium on "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Struga (Ohrid Lake), Makedonya, 24 - 26 Ekim 2013
|
|
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
|
III. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Konya, Türkiye, 10 - 12 Mayıs 2012, ss.509-511
|
Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2012
|
4th International Congress on Food and Nutrition together with the 3rd SAFE Consortium International Congress on Food Safety, İstanbul, Türkiye, 12 - 14 Ekim 2011
|
|
|