Kaynak: avesis.cumhuriyet.edu.tr

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Kitap & Kitap Bölümleri

TURİZM VE GASTRONOMİ ÇALIŞMALARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR, , Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.139-152, 2024
Digital Business and Optimizing Operating Strategies, Gökhan Akel, Mustafa Atahan Yılmaz, Editör, IGI Global, Pensilvanya, ss.91-131, 2024
Polysaccharides-based Hydrogels: Synthesis, Characterization, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.43-83, 2024
Natural Gums: Extraction, Properties, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.453-469, 2023
Current Trends and Practices in Tourism , YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-418, 2023 Creative Commons License
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Dr.Öğr.Üyesi NİHAL ACAR, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.87-115, 2023
Global Perspectives on the Opportunities and Future Directions of Health Tourism, Oğuz DOĞAN, Editör, IGI Global, Pennsylvania, ss.138-164, 2023
Handbook of Research on Innovation, Differentiation, and New Technologies in Tourism, Hotels, and Food Service, Fernandes,G. P. and Melo,A. S., Editör, IGI Global, Pennsylvania, ss.1-31, 2023
Tatlı ve Pastacılık, KOÇ HAKAN; ALTINTAŞ BAYRAM, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.55-68, 2023
Gıda Güvenliği, Halil Yalçın, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.267-281, 2023
Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray Türkoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.267-282, 2023
Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç,Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.339-357, 2023 Creative Commons License
SOSYAL, BEŞERI VE IDARI BILIMLER ALANINDA ULUSLARARASI ARAŞTIRMALAR XXIX, Yüksek Yiğiter. Şule, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.39-55, 2023
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Acar Nihal, Editör, Nobel Akademik, Ankara, ss.117-154, 2023
Tatlı ve Pastacılık, Koç Hakan, Altıntaş Bayram, Editör, Akademisyen, Ankara, ss.175-180, 2023
Tatlı ve Pastacılık, Hakan KOÇ, Editör, Akademisyen Yayınevi, Sivas, ss.1-16, 2023
Global Perspectives on the Opportunities and Future Directions of Health Tourism, Doğan Oğuz, Editör, IGI Global, Pensilvanya, ss.138-164, 2023
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-370, 2023
Detay Yayıncılık, Ankara, 2023
Current Trends and Practices in Tourism Lausanne, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.153-160, 2023
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, AKBABA Atilla, ŞERÇEOĞLU Neslihan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.181-195, 2022
Interdisciplinary Reflections of Contemporary Experiential Marketing Practice, Gökhan AKEL, Editör, IGI Global, Pennsylvania, ss.345-355, 2022
Menü Planlama ve Özel Menüler, , Editör, Akademisyen Yayın evi, İstanbul, ss.75-97, 2022
INTERNATIONAL RESEARCH IN PHILOLOGICAL SCIENCES I, Gündar Zehra, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.119-146, 2022
Tüm Yönleriyle Et Analizler, ÖZLEM PELİN CAN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.287-304, 2022
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, ŞANLIBABA Pınar, GÜÇER Yalçın, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.145-170, 2022
Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, Seçim, Yılmaz; Kavacık Zafer, Saadet; Uslu, Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.25-43, 2022
Interdisciplinary Reflections of Contemporary Experiential Marketing Practice, GÖKHAN AKEL, Editör, IGI Global, Pennsylvania, ss.241-263, 2022
UYGULAMALI SİVAS MUTFAĞI, ALİM YILDIZ,HAKAN KOÇ, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.32-67, 2022
Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır DARI, Editör, PARADİGMA YAYINEVİ, Çanakkale, ss.111-142, 2022
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Yıldız,Alim; Koç,Hakan, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.120-165, 2022
Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır Darı, Editör, Paradigma, Çanakkale, ss.111-142, 2022
Kangal Araştırmaları, CILGA Hüseyin, KANGAL Cahit Can, Editör, Kangal Belediyesi yayınları, Sivas, ss.486-495, 2022
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Yıldız Alim,Koç Hakan, Editör, Bayem Ajans Matbaacılık Ltd Şti., Sivas, ss.68-119, 2022
Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.55-65, 2021
2000'Lİ YILLARDA DÜNYA EKONOMİSİNDE DÖNÜŞÜM, ERKEKOĞLU, Hatice ve ARIÇ, Kıvanç Halil, Editör, EKİN Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.135-154, 2021
FINANCIAL SYSTEMS, CENTRAL BANKING and MONETARY POLICY DURING COVID-19 PANDEMIC and AFTER, BAŞARIR, Çağatay and DARICI, Burak, Editör, The Rowman and Littlefield Publishing Group, ss.109-122, 2021 Sürdürülebilir Kalkınma
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan sağlık,Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.181-194, 2021 Creative Commons License
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca, Şükran, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.587-600, 2021
SOSYAL BILIMLERDE GÜNCEL ARAŞTIRMA VE İNCELEMELER, Karabıyık İlyas, Sansar M. Fatih, Editör, Akademisyen Yayınevi A.Ş., Ankara, ss.289-304, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.61-82, 2021 Creative Commons License
Temel Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz, Bayrakçı Selman, Editör, Detay yayıncılık, ss.63-118, 2021
Sosyal Bilgiler İçin Çoklu Okuryazarlıklar II, Kadir Karatekin,Ebru Gençtürk Güven, Editör, Pegem Akademi Yayıncılık, Ankara, ss.271-299, 2021
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDESATIN ALMA VE DEPOLAMA, SAĞLIK ERKAN, YILDIZ MUHAMMED, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, ss.79-104, 2021
Dünyada En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Yayınevi, Bursa, ss.175-186, 2021
Her Yönüyle Turizmde Destinasyon Yönetimi, İLBAN Mehmet Oğuzhan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.47-66, 2021
Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.173-183, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca, Şükran, Editör, Nobel, Sivas, ss.135-161, 2021
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık,Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.141-156, 2021
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.105-119, 2021
Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2021
Sivas Turizmi, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.79-92, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca Şükran, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim danışmanlık Tic. Ltd.Şti, Sivas, ss.449-478, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.121-134, 2021 Creative Commons License
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca, Şükran, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.215-238, 2021
Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.131-148, 2021
Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.1-14, 2021
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayın evi, Sivas, ss.67-78, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.355-372, 2021
Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editör, Akademsiyen, Ankara, ss.225-247, 2021
Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.47-60, 2021
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın alma ve Depolama, Erkan Sağlık,Muhammed yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.121-139, 2021
Yenilik Yönetiminde Multi Disipliner Yaklaşımlar, Yıldırım Yıldırım, Editör, Nobel Bilimsel Eserler, Ankara, ss.161-174, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, IŞKIN MUSTAFA, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.447-484, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Yayınevi, ss.79-90, 2020
Farklı Disiplinlerde Sürdürülebilirlik, Karaca Şükran, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.95-125, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma
Dış Ticaret Araştırmaları Cilt 1, Tufan Sarıtaş, Yüksel Okşak, Editör, Gazi Kitabevi, Ankara, ss.123-146, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.255-326, 2020
Evolution of Money, Banking andFinancial CrisisHistory, Theory and Policy, DARICI Burak ve BAŞARIR Çağatay, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.121-135, 2020
TÜRKİYE’NİN KIŞ TURİZM MERKEZLERİ VE POTANSİYELİ, Sağlık Erkan, Tuna Muharrem, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.124-136, 2020
TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER, Mustafa IŞKIN, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.143-249, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.4, 2020
TÜRKİYE’NİN KIŞ TURİZM MERKEZLERİ VE POTANSİYELİ, Prof.Dr. Erkan SAĞLIK, Prof.Dr. Muharrem TUNA, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.67-78, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.325-446, 2020
Sivas Atlası, Kaan Şevki Kavak, Editör, SVS Yayınları, Sivas, ss.391-399, 2020
Türkiye’nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli, Erkan Sağlık, Muharrem Tuna, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.14-27, 2020
Current Economics and Business Studies II, Mehmet Özmen,Serkan Yılmaz Kandır, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.31-43, 2020 Creative Commons License
Yükselen Asya: Makro Göstergeler, Çevre, Enerji, Büyüme İlişkileri ve Kalkınma Deneyimleri, Hatice Erkekoğlu, Kıvanç Halil Arıç, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Ankara, ss.151-176, 2020
Türkiye'nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli, SAĞLIK ERKAN, TUNA MUHARREM, Editör, EĞİTİM KİTABEVİ YAYINLARI, Konya, ss.417-426, 2020
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan ÇETİNKAYA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.293-311, 2020
TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER, Mustafa IŞKIN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.1-16, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem GÖKSEL SARAÇ, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.63-73, 2020
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan ÇETİNKAYA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.313-329, 2020
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020
Uluslararası İktisat Hakkında Araştırmalar, Serkan DİLEK, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.111-150, 2020
Endüstri 4.0 ve Türkiye Ekonomisi Üzerine Değerlendirmeler, Murat Aykırı, Ömer Uğur Bulut, Editör, Eğitim Yayınevi, Ankara, ss.139-169, 2020
Ekonomik Krizler ve Yenilikçi Yaklaşımlar Teoriden Uygulamaya, Ömer Uğur Bulut, Murat Aykırı, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.40-54, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.63-99, 2020
Kalkınma Politikaları: Yerel Fırsatlar ve Yerelden Kalkınma, Bilal Bağış, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.35-63, 2020
Marka Külliyatı, Remzi Altunışık, Burhanettin Zengin, Yıldırım Yıldırım, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.632-652, 2020
Farklı Disiplinlerde Sürdürülebilirlik, Şükran KARACA, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.157-180, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma
Dijital Turizm, Abdullah KARAMAN,Kürşad SAYIN, Editör, Eğitim yayınevi, Konya, ss.191-198, 2019
Ekonomik Araştırmalar I, Mehmet Özmen, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.53-67, 2019
Genel İşletme, Şükran KARACA, Meftune ÖZBAKIR UMUT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.143-180, 2019
Disiplinler Arası İktisat ve İşletme Araştırmaları, Salih Öztürk, Editör, İKSAD Yayınevi, Ankara, ss.4-31, 2019
Girişimcilik Temel ve Yeni Yaklaşımlar, Belkıs Özkara, Sibel Özafşarlıoğlu Sakallı, Editör, NOBEL, ss.287-306, 2019
Girişimcilik Temel ve Yeni Yaklaşımlar, Belkıs Özkara, Sibel Özafşarlıoğlu Sakallı, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.287-306, 2019
Yerelden Kalkınmayı Yeniden Düşünmek, Bilal Bağış, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.127-141, 2019
İktisada Giriş II, Serkan DİLEK, Editör, Beta Yayınevi, İstanbul, ss.187-214, 2019
SOSYAL SORUNLARDA GÜNCEL TARTIŞMALAR, DAŞLI YILMAZ, Editör, Anı Yayıncılık, Ankara, ss.161-186, 2019
İstihdam ve Büyüme Araştırmaları I, Harun Bal, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.77-93, 2019 Sürdürülebilir Kalkınma
DİJİTAL TURİZM: Sektörün Yeni Geleceği, Karaman Abdullah, Sayın Kürşad, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, ss.117-128, 2019
Dijital Turizm: Sektörün Yeni Geleceği, Abdullah Karaman, Kürşad Sayın, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.87-98, 2019
Dijital Turizm, Abdullah KARAMAN, Kürşad SAYIN, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.191-198, 2019
Sosyal Sorunlarda Güncel Tartışmalar, Yılmaz DAŞLI, Editör, ANI YAYINCILIK, Ankara, ss.29-49, 2019
Dijital Turizm Sektörün Yeni Geleceği, Adullah Karaman,Kürşad Sayın, Editör, eğitim yayınevi, Konya, ss.93-103, 2019
Yerelden Kalkınmayı Yeniden Düşünmek, Bilal Bağış, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.189-212, 2019
Disiplinler Arası İktisat ve İşletme Araştırmaları, Salih Öztürk, Editör, İKSAD Yayınevi, Ankara, ss.33-56, 2019
Beta Basım Yayım Dağıtım A. Ş., İstanbul, 2019
Selected Issues on Current International Economics and Macroeconomics, Selim Başar, Atakan Durmaz, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.159-169, 2019
İnsan Bilimleri Araştırmaları, Leyla AYDEMİR, Editör, Dora Basım Yayın Dağıtım Ltd Şti, Bursa, ss.129-151, 2018
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, ATİLLA AKBABA,NESLİHAN ÇETİNKAYA, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.392-401, 2018
KOBİ’LER İÇİN SOSYAL MEDYA, Niyazi GÜMÜŞ, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.197-226, 2018
Yerelden Kalkınmayı Yeniden Düşünmek, Bilal BAĞIŞ, Editör, LAP Lambert Academic Publishing, ss.147-164, 2018
Selected Studies on Economics and Finance, Selim Başar, A.Alkan Çelik, Turgut Bayramoğlu, Editör, Cambridge Scholars Publishing, ss.211-223, 2018
Türkiye’nin UNESCO Değerleri ve Turizm Potansiyeli, Abdullah Karaman, Alper Ateş, Kürşad Sayın, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.40-55, 2018
Turizm Ekonomisi, Dilek ŞAHİN, Ali Turan BAYRAM, Editör, Değişim Yayınları, İstanbul, ss.15-39, 2018
Akademisyen Yayınevi Bilimsel Araştırmalar Kitabı, AZMİ YALÇIN, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.157-173, 2018
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, ATİLLA AKBABA,NESLİHAN ÇETİNKAYA, Editör, DETAY YAYICILIK, Ankara, ss.363-373, 2018
KOBİ’LER İÇİN SOSYAL MEDYA, Niyazi GÜMÜŞ, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.259-289, 2018
Yerelden Kalkınmayı Yeniden Düşünmek, Bilal BAĞIŞ, Editör, LAP Lambert Academic Publishing, ss.219-245, 2018
Tasarruf, Sürdürülebilir Büyüme ve Teknolojik Gelişme, , Editör, İmaj Yayınevi, ss.41-58, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma
Genel İşletme, Şükran KARACA , Meftune ÖZBAKIR UMUT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.195-218, 2017
OTEL İŞLETMECİLİĞİ, ABDULLAH KARAMAN VE ERKAN SAĞLIK, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ, Erzurum, ss.1-17, 2017
Economic Development Global and Regional Studies, Halil İbrahim Aydın, Magdalena Ziolo, Aniela Balacescu, Editör, IJOPEC Publication, Londrina, ss.203-225, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma
GENEL İŞLETME, ŞÜKRAN KARACA-MEFTUNE ÖZBAKIR UMUT, Editör, DETAY YAYINCLIK, Ankara, ss.259-270, 2017
Otel İşletmeciliği, Erkan Sağlık, Abdullah Karaman, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Erzurum, ss.1-19, 2017
Genel İşletme, Yrd Doç. Şükran KARACA, Yrd. Doç. Dr. Meftune ÖZBAKIR UMUT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.145-185, 2017
Otel İşletmeciliği, Erkan Sağlık, Abdullah Karaman, Editör, Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, ss.1-20, 2017
Genel İşletme, Yrd. Doç. Dr. Şükran KARACA, Yrd. Doç. Dr. Meftune ÖZBAKIR UMUT, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.249-258, 2017
Development and Growth: Economic Impacts of Globalization, Farhang Morady, Hakan Kapucu, Ömer Yalçınkaya, Editör, IJOPEC Publication, London, ss.79-97, 2017
Tasarruf, Sürdürülebilir Büyüme ve Teknolojik Gelişme, Oya S.Erdoğdu, Dilek Temiz Dinç, M.Aykut Attar, Editör, İmaj Yayınevi, Ankara, ss.41-58, 2017 Sürdürülebilir Kalkınma
Otel İşletmeciliği, Abdullah Karaman, Kürşad Sayın, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.15-359, 2015
Tüketici Davranışları, Mustafa PAKSOY , Mehmet KARA, Editör, Lisans Yayıncılık, İstanbul, ss.223-243, 2014 Sürdürülebilir Kalkınma
Genel İşletme, Nurcan Turan,Yeter Demir Uslu, Editör, Lisans Yayıncılık, İstanbul, ss.145-150, 2014

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ATLAS 10th INTERNATIONAL SOCIAL SCIENCES CONGRESS, Konya, Türkiye, 09 Mart 2023
GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.191-199
Akdeniz 10th International Conference on Social Sciences, Girne, Kıbrıs (Kktc), 2 - 04 Kasım 2023, ss.726-731
ACADEMY GLOBAL FAR EAST ASIA 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205
2. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi: Küresel Trendler, Ulusal Deneyimler ve Yeni Hedefler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 8 - 09 Aralık 2023 Sürdürülebilir Kalkınma
Akdeniz 10th International Conference on Social Sciences, Girne, Kıbrıs (Kktc), 2 - 04 Kasım 2023, ss.732-743
5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 - 29 Ocak 2023
2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.678-687
2nd International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Türkiye, 28 Ocak 2023
Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.220-225
5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 Ocak 2023
FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205
10. Uluslararası Atlas Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 9 - 10 Mart 2023, ss.486-503
Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.21-22 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Ege Üniversitesi IV. Uluslararası Gastronomi, Turizm ve Kültür Çalışmaları Sempozyumu, İzmir, Türkiye, 8 - 09 Haziran 2023, ss.23 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma
Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.226-235
2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023
Avrasya 9. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, ss.392-401
BALKAN 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Edirne, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2023, ss.809-822
GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 17 - 13 Kasım 2023, ss.96-109
3rd International Conference On Coffee & Cocoa, Rio De Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.116-126
FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.187-195
4th International Family, Youth and Child-Friendly Tourism Management Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2022, ss.18
3RD INTERNATIONAL ANATOLIAN CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH, Kayseri, Türkiye, 27 Aralık 2022, ss.519-520
3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.268-274
International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 08 Ağustos 2022
International Symposium on Literature, Culture and Language (On the occasion of the 40th Anniversary of Van Yüzüncü Yıl University), Van, Türkiye, 26 Mayıs 2022
International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, cilt.1, ss.200-208
Latin Amerika 4. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Meksika, 03 Kasım 2022, ss.929-933
International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, cilt.1, ss.211-224
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Temmuz 2022
6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.248-256
INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.209-213
I. International Tourism and Culinary Conference, Amasya, Türkiye, 27 - 28 Ekim 2022, ss.650-651
International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.640-648
Future Trends In Leisure And Recreation Congress, Ankara, Türkiye, 20 Ocak 2022
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669
Latin Amerika 4. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Meksika, 3 - 06 Kasım 2022, ss.924-928
Bursa 3. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Bursa, Türkiye, 22 Ekim 2022, ss.452-459
2. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Sempozyumu, Konya, Türkiye, 23 - 25 Eylül 2022
3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.275-286
GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.216-220
INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 16 Aralık 2022
Ases IV. International Conference On Social Sciences, Eskişehir, Türkiye, 17 - 19 Aralık 2022, ss.348-354
Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.209-213
3RD INTERNATIONAL ANATOLIAN CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH, Kayseri, Türkiye, 27 Aralık 2022, ss.851-853
Ases IV. International Conference On Social Sciences, Eskişehir, Türkiye, 17 - 19 Aralık 2022, ss.355-362
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.147-151
3RD INTERNATIONAL ANATOLIAN CONGRESS ON SCIENTIFIC RESEARCH, Kayseri, Türkiye, 27 Aralık 2022, ss.404-406
Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.69-75
Bursa 3. Uluslararası Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Bursa, Türkiye, 22 Ekim 2022, ss.460-464
International Modernism and Postmodernism Studies Conference 2022, Osmaniye, Türkiye, 18 Ekim 2022, ss.68
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.152-156
6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.236-247
5. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, Van, Türkiye, 24 Eylül 2021, ss.13-14
21.Ulusal 5.Uluslararası Turizm Kongresi, Balıkesir, Türkiye, 15 Ekim 2021
Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 - 14 Haziran 2021
GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Türkiye, 19 Haziran 2021 Sürdürülebilir Kalkınma
2nd International / 12th National Food Engineering Congress, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2021
International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154
1. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021, ss.12-13
Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress, Ordu, Türkiye, 28 Ağustos 2021, ss.105
GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.161-162 Sürdürülebilir Kalkınma
3. Uluslararası Aile, Gençlik ve Çocuk Dostu Turizm İşletmeciliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 23 - 25 Haziran 2021, ss.176-187 Creative Commons License
XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences, Ankara, Türkiye, 03 Eylül 2021
International Anatolian Conference On Coffee & Cocoa, Malatya, Türkiye, 03 Aralık 2021, ss.7-11
Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 Haziran 2021
AHI EVRAN International Conference on Scientific Research, Kırşehir, Türkiye, 30 Kasım 2021, cilt.3, ss.743-749
III. Uluslararası Sürdürülebilir Turizm Kongresi, Bingöl-Ordu, Türkiye, 12 Kasım 2021, ss.1-8
1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, ss.41-43
I.International Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Symposium, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, cilt.1, ss.15-16 Sürdürülebilir Kalkınma
5th International Management and Social Research Conference, 17 - 18 Ekim 2020, ss.18-19
3. ULUSLARARASI UYGULAMALI BiLiMLER KONGRESi, Erzurum, Türkiye, 30 Ağustos 2020, ss.54
8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi, Çorum, Türkiye, 22 - 23 Ağustos 2020, cilt.1, ss.123
1. ULUSLARARASI KIŞ TURİZMİ KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019 Sürdürülebilir Kalkınma
4th INTERNATIONAL RURAL TOURISM AND DEVELOPMENT CONGRESS, 6 - 07 Aralık 2020, ss.20-22 Creative Commons License
Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020
1. ULUSLARARASI KIŞ TURİZMİ KONGRESİ, Erzurum, Türkiye, 19 - 21 Aralık 2019
IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.105
International Nutrition Conference 2K20, 22 - 23 Temmuz 2020
USBIK 2020 3.ULUSLARARASI SOSYAL BİLİMLER KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 29 Ocak 2020, ss.195
I.Uluslararsı Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Türkiye, 17 Eylül 2020
ICTEBS (3th International Congress on Tourism, Economic and Busines Science, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2019
1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.568 Sürdürülebilir Kalkınma
3.Uluslararası Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 7 - 09 Kasım 2019, ss.869-879
International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS, 19 Haziran 2019 - 21 Haziran 2018
4. Uluslararası EMI GirişimcilikSosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2019
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2019, ss.36-40
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
II. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi, Sivas, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019 Creative Commons License
4. Uluslararası EMI GirişimcilikSosyal Bilimler Kongresi, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Kasım 2019 Sürdürülebilir Kalkınma
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2019, ss.185-192
Uluslararası Akademik Araştırmalar Kongresi, Bolu, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2019
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
II. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi, Sivas, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019
2. International Child-Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019
18.Uluslararası İşletmecilik Kongresi, Osmaniye, Türkiye, 2 - 04 Mayıs 2019, ss.2489-2501 Sürdürülebilir Kalkınma
International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS, 19 Haziran 2019 - 21 Haziran 2018
Uluslararası Turizm, Ekonomi ve İşletme Bilimleri Kongresi, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Haziran 2019
I. INTERNATIONAL CANCER DAYS, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019
Al Farabi 2. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongrsi, Gaziantep, Türkiye, 6 - 08 Nisan 2018, ss.58-59
International Conference on Empirical Economics and Social Sciences (ICEESS’18), Balıkesir, Türkiye, 27 - 28 Haziran 2018, ss.331 Sürdürülebilir Kalkınma
III. Uluslararası Kaoru Ishıkawa İşletme Bilimleri ve Ekonomi Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2018, ss.27-37
Uluslararası Yönetim, Ekonomi ve Politika Kongresi, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Nisan 2018, ss.36-46
2nd International Congress of Eurasian Social Sciences (2. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongresi), Side/ANTALYA, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2018, ss.209-210
IV.Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Erzurum, Türkiye, 7 - 09 Aralık 2018, ss.1036-1046
II.Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ekonometri Sempozyumu (ISEFE), Bandırma, Balıkesir, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2018, ss.517-525
Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2018, ss.48-58 Sürdürülebilir Kalkınma
İzmir International Congress on Economics and Administrative Sciences (İZCEAS), İzmir, Türkiye, 5 - 08 Aralık 2018, ss.3017-3027
Uluslararası Sosyal Bilimler ve İnovasyon Kongresi, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Mayıs 2018, ss.34-47
Uluslararası Uygulamalı İşletme, Yönetim ve Ekonomi Araştırmaları Sempozyumu, Bayburt, Türkiye, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.73 Sürdürülebilir Kalkınma
I.ULUSLARARASI ÇOCUK DOSTU TURİZM KONGRESİ, Sivas, Türkiye, 25 - 28 Nisan 2018, cilt.1, ss.107-108 Sürdürülebilir Kalkınma
II.Uluslararası Ekonomi, Finans ve Ekonometri Sempozyumu (ISEFE), Bandırma, Balıkesir, Türkiye, 6 - 07 Aralık 2018, ss.536-545
II.Uluslararası Ekonomi Araştırmaları ve Finansal Piyasalar Kongresi (IERFM), Nevşehir, Türkiye, 12 - 14 Nisan 2018, ss.839-858 Sürdürülebilir Kalkınma
IV. Uluslararası Mesleki ve Teknik Bilimler Kongresi, Erzurum, Türkiye, 7 - 09 Aralık 2018, ss.1047-1054
II.Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT), Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, ss.350-353
II.Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT), Van, Türkiye, 27 - 30 Eylül 2018, ss.167-181 Sürdürülebilir Kalkınma
2nd International Congress of Eurasian Social Sciences (2. Uluslararası Avrasya Sosyal Bilimler Kongres, Side/ANTALYA, Türkiye, 4 - 07 Nisan 2018, ss.207
Bitlis Useak Uluslararası Sosyo-Ekonomik Araştırmaları ve Kalkınma Kongresi, Bitlis, Türkiye, 27 - 28 Eylül 2018, ss.4-24
II Uluslararası Sosyal ve Beşeri Bilimler Berlin Konferansı, Berlin, Almanya, 17 - 20 Mayıs 2018, ss.64
Uluslararası Sosyal Bilimler Konferansı – ICOSS Kapadokya, Nevşehir, Türkiye, 16 - 20 Nisan 2018, ss.57
1. Uluslararası İnsan ve Toplum Bilimleri Kongresi, Prishtina, Sırbistan Ve Karadağ, 12 - 17 Eylül 2017, ss.469-477
18.Ulusal İktisat Sempozyumu, Konya, Türkiye, 8 - 09 Ekim 2015, ss.41-58
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Kongresi, Zonguldak, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2017, ss.40-49
8. Uluslararası Balkanlarda Sosyal Bilimler Kongresi, Köstence, Romanya, 6 - 11 Eylül 2017, ss.320-337
III.Uluslararası Kafkasya Orta Asya Dış Ticaret ve Lojistik Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2017, ss.48
IV. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı, Tunceli, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.477-490
Uluslararası Yönetim İktisat ve İşletme Kongresi, Zonguldak, Türkiye, 7 - 09 Eylül 2017, ss.255
IV. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı, Tunceli, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.951-958
III.Uluslararası Kafkasya Orta Asya Dış Ticaret ve Lojistik Kongresi, Kastamonu, Türkiye, 19 - 21 Ekim 2017, ss.61
22. Ulusal Pazarlama Kongresi, Trabzon, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2017, ss.617-621
IV. Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı, Tunceli, Türkiye, 21 - 23 Eylül 2017, ss.1104-1114
II.Uluslararası Kafkasya-Orta Asya Dış Ticaret ve Lojistik Kongresi, Erzurum, Türkiye, 20 - 22 Ekim 2016, ss.387-400
I. Ulusal Alternatif Turizm Kongresi, Erzincan, Türkiye, 7 - 09 Nisan 2016, ss.420-426
2.International Gastronomic Tourism Congress, 8 - 10 Aralık 2016
ÜNİDAP Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı, Muş, Türkiye, 28 - 30 Eylül 2016, ss.557-566
2nd International Congress on Economics Finance and Energy, Almaty, Kazakistan, 16 - 18 Mayıs 2016, ss.12-13
I.EURASIA INTERNATIONAL TOURISM CONGRESS: CURRENT ISSUES, TRENDS, AND INDICATORS, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.3, ss.437-447
3.Uluslararası Bölgesel Kalkınma Konferansı, Bingöl, Türkiye, 15 - 16 Ekim 2015, ss.1303-1319
1.Genç Bilim Adamları Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 28 - 29 Kasım 2013, cilt.1, ss.80-91
I. Eurasia International Tourism Congress:Current Issues, Trends, and Indicators, Konya, Türkiye, 28 - 30 Mayıs 2015, cilt.3, ss.437-447
Uluslararası Ekonomi Yönetimi ve Pazar Araştırmaları Kongresi, İstanbul, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2015, ss.13-14 Sürdürülebilir Kalkınma
19. Ulusal Pazarlama Kongresi, Gaziantep, Türkiye, 18 - 22 Haziran 2014, ss.571-579
4th Eurasian Silk Road Universities Convention “Investigating the Social , Culturel&Global Issues along the Silk Road, Deutschland, Almanya, 1 - 03 Kasım 2013, ss.300-327

Ansiklopedide Bölümler

Detay Yayıncılık, ss.382-383, 2022
Anatolia Journal, ss., 2022
Anatolia Journal, ss., 2022
Anatolia Journal, ss., 2022
Detay Yayıncılık, ss.135-135, 2022
Detay Yayıncılık, ss.174-174, 2022
Detay Yayıncılık, ss.362-363, 2022
Detay Yayıncılık, ss.161-162, 2022
Detay Yayıncılık, ss.360-361, 2022
Detay Yayıncılık, ss.48-49, 2022
Detay Yayıncılık, ss.206-206, 2022
Detay Yayıncılık, ss.33-34, 2022
Detay Yayıncılık, ss.152-152, 2022
Anatolia Journal, ss., 2022
Anatolia Journal, ss., 2022
Detay Yayıncılık, ss.205-206, 2022
Anatolia Journal, ss., 2022

Bilirkişi Raporları