Kaynak: avesis.cumhuriyet.edu.tr
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler |
|
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.11, ss.8551-8560, 2024 (SCI-Expanded)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler |
Theatre Academy
, cilt.2, sa.1, ss.53-72, 2024 (Hakemli Dergi)
|
|
Turkish Journal of Marketing (TUJOM)
, cilt.9, sa.3, ss.52-65, 2024 (Hakemli Dergi)
|
|
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.28, sa.2, ss.258-266, 2024 (Hakemli Dergi)
|
|
|
|
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.6, sa.2, ss.61-71, 2023 (Hakemli Dergi)
|
|
Kayseri Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.5, sa.2, ss.158-168, 2023 (Hakemli Dergi)
|
|
TURKISH JOURNAL OF AGRICULTURE: FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
, cilt.11, sa.11, ss.2080-2088, 2023 (Hakemli Dergi)
|
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, cilt.13, sa.2, ss.1050-1066, 2023 (Hakemli Dergi)
|
Uluslararasi Sosyal Bilimler Akademi Dergisi (USBAD)
, cilt.5, sa.13, ss.607-625, 2023 (Hakemli Dergi)
|
ÇANKAYA UNIVERSITY JOURNAL OF HUMANITIES AND SOCIAL SCIENCES (CUJHSS)
, cilt.17, sa.2, ss.236-249, 2023 (Hakemli Dergi)
|
Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi SBE Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.106-118, 2023 (Hakemli Dergi)
|
Academic Research Journal of Technical Vocational Schools
, cilt.1, sa.2, ss.36-40, 2022 (Hakemli Dergi)
|
|
Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Turizm Fakültesi Dergisi
, cilt.25, sa.2, ss.170-193, 2022 (Hakemli Dergi)
|
Turkish Studies- Language and Literature
, cilt.17, sa.4, ss.1145-1157, 2022 (Hakemli Dergi)
|
Journal of Sivas Interdisciplinary Tourism Research
, cilt.5, sa.2, ss.176-184, 2022 (Hakemli Dergi)
|
Uluslararası Türk Dünyası Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.7, sa.2, ss.26-43, 2022 (Hakemli Dergi)
|
|
|
Cumhuriyet Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Sosyal Bilimler Dergisi
, cilt.46, sa.1, ss.139-148, 2022 (Hakemli Dergi)
|
|
|
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.1, ss.61-67, 2021 (Hakemli Dergi)
|
|
|
|
|
Atatürk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi
, cilt.25, sa.3, ss.1084-1113, 2021 (Hakemli Dergi)
|
|
Mor ve Turuncu Tatlı Patates Diyet Lif Konsantrelerinin Sucukta Kullanım Olanaklarının Araştırılması
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.9, sa.9, ss.1679-1685, 2021 (Hakemli Dergi)
|
JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES
, cilt.9, sa.2, ss.1302-1317, 2021 (Hakemli Dergi)
|
Journal of Global Tourism and Technology Research
, cilt.2, sa.1, ss.48-58, 2021 (Hakemli Dergi)
|
|
|
Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology
, cilt.9, sa.12, ss.2379-2384, 2021 (Hakemli Dergi)
|
|
|
|
|
Türk Tarım - Gıda Bilim ve Teknoloji dergisi
, cilt.1, sa.1, 2020 (Hakemli Dergi)
|
|
|
Türk Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.3, ss.2087-2101, 2020 (Hakemli Dergi)
|
Sivas İnterdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, cilt.2, sa.4, ss.7-14, 2020 (Hakemli Dergi)
|
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.2, ss.1196-1205, 2020 (Hakemli Dergi)
|
Journal of Tourism and Gastronomy Studies
, cilt.8, sa.1, ss.660-669, 2020 (Hakemli Dergi)
|
|
|
Sivas Interdisipliner Turizm Araştırmaları Dergisi
, sa.5, ss.63-76, 2020 (Hakemli Dergi)
|
|
Yönetim, Ekonomi ve Pazarlama Araştırmaları Dergisi
, cilt.4, sa.5, ss.364-373, 2020 (Hakemli Dergi)
|
|
The Criterion
, cilt.10, sa.6, ss.165-174, 2019 (Hakemli Dergi)
|
The Criterion
, cilt.9, sa.1, ss.137-146, 2018 (Hakemli Dergi)
|
|
Journal of Scientific and Engineering Research
, cilt.5, sa.2, ss.256-262, 2018 (Hakemsiz Dergi)
|
Epitome: International Journal of Multidisiplinary Research
, cilt.3, sa.4, ss.22-31, 2017 (Hakemli Dergi)
|
Akademik Araştırmalar ve Çalışmalar Dergisi
, cilt.9, sa.16, ss.86-100, 2017 (Hakemli Dergi)
|
The Criterion
, cilt.8, sa.2, ss.941-949, 2017 (Hakemli Dergi)
|
|
IJSSER International Journal of Social Sciences and Education Research
, cilt.2, sa.4, ss.1114-1121, 2016 (Hakemli Dergi)
|
|
|
Kitap & Kitap Bölümleri |
Turizm Gelişiminde Gastronomi Turizmi, Prof. Dr. Birol Saygı ve Doç. Dr. Gül Yılmaz, Editör, Efe Akademi, İstanbul, ss.1-229, 2024
|
Gastronomide İçecekler, SÜREN TUFAN, ÖZTÜRK BATUHAN, Editör, Nobel, Ankara, ss.173-190, 2024
|
|
Tatlı ve Pastacılık, KOÇ HAKAN; ALTINTAŞ BAYRAM, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.55-68, 2023
|
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Acar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-28, 2023
|
Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray Türkoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.267-282, 2023
|
|
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-370, 2023
|
Kahramanmaraş Merkezli Depremler Sonrası İçin Akademik Öneriler, Musa Öztürk,Mustafa Kırca, Editör, Özgür Yayınevi, Gaziantep, ss.379-388, 2023
|
Current Trends and Practices in Tourism Lausanne, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.153-160, 2023
|
Filoloji Alanında Uluslararası Araştırmalar IV, H. Cuşa, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.7-24, 2023
|
|
|
Gıda Güvenliği, Halil Yalçın, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.267-281, 2023
|
Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, irfan Yazıcıoğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang, ss.153-160, 2023
|
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Acar Nihal, Editör, Nobel Akademik, Ankara, ss.117-154, 2023
|
Detay Yayıncılık, Ankara, 2023
|
Tatlı ve Pastacılık, Koç Hakan, Altıntaş Bayram, Editör, Akademisyen, Ankara, ss.175-180, 2023
|
|
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Yıldız,Alim; Koç,Hakan, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.120-165, 2022
|
Menü Planlama ve Özel Menüler, , Editör, Akademisyen Yayın evi, İstanbul, ss.75-97, 2022
|
Tüm Yönleriyle Et Analizler, ÖZLEM PELİN CAN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.287-304, 2022
|
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, ŞANLIBABA Pınar, GÜÇER Yalçın, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.145-170, 2022
|
|
UYGULAMALI SİVAS MUTFAĞI, ALİM YILDIZ,HAKAN KOÇ, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.32-67, 2022
|
Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır Darı, Editör, Paradigma, Çanakkale, ss.111-142, 2022
|
|
Kangal Araştırmaları, CILGA Hüseyin, KANGAL Cahit Can, Editör, Kangal Belediyesi yayınları, Sivas, ss.486-495, 2022
|
Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır DARI, Editör, PARADİGMA YAYINEVİ, Çanakkale, ss.111-142, 2022
|
International Research in Philological Sciences I, Gündar Z., Editör, Eğitim Yayınevi, ss.69-92, 2022
|
|
Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editör, Akademsiyen, Ankara, ss.225-247, 2021
|
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca, Şükran, Editör, Nobel, Sivas, ss.135-161, 2021
|
Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.173-183, 2021
|
|
Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.47-60, 2021
|
Her Yönüyle Turizmde Destinasyon Yönetimi, İLBAN Mehmet Oğuzhan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.47-66, 2021
|
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.105-119, 2021
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın alma ve Depolama, Erkan Sağlık,Muhammed yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.121-139, 2021
|
Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.55-65, 2021
|
SOSYAL BILIMLERDE GÜNCEL ARAŞTIRMA VE İNCELEMELER, Karabıyık İlyas, Sansar M. Fatih, Editör, Akademisyen Yayınevi A.Ş., Ankara, ss.289-304, 2021
|
|
Dünyada En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Yayınevi, Bursa, ss.175-186, 2021
|
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDESATIN ALMA VE DEPOLAMA, SAĞLIK ERKAN, YILDIZ MUHAMMED, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, ss.79-104, 2021
|
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca Şükran, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim danışmanlık Tic. Ltd.Şti, Sivas, ss.449-478, 2021
|
|
|
Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2021
|
Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.1-14, 2021
|
Temel Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz, Bayrakçı Selman, Editör, Detay yayıncılık, ss.63-118, 2021
|
|
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayın evi, Sivas, ss.67-78, 2021
|
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.355-372, 2021
|
TÜRKİYE’NİN KIŞ
TURİZM MERKEZLERİ VE
POTANSİYELİ, Sağlık Erkan, Tuna Muharrem, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.124-136, 2020
|
|
Gıdalarda Tekstür, Meryem GÖKSEL SARAÇ, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.63-73, 2020
|
Gülnar Yayınları, Ankara, 2020
|
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Yayınevi, ss.79-90, 2020
|
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.4, 2020
|
TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER, Mustafa IŞKIN, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.143-249, 2020
|
|
Astana Publishing, Ankara, 2020
|
Astana Publishing, Ankara, 2020
|
TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER, Mustafa IŞKIN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.1-16, 2020
|
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.63-99, 2020
|
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan ÇETİNKAYA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.313-329, 2020
|
|
Gülnar Yayınları, Ankara, 2020
|
Farklı Disiplinlerde Sürdürülebilirlik, Şükran KARACA, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.157-180, 2020
|
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, IŞKIN MUSTAFA, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.447-484, 2020
|
|
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan ÇETİNKAYA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.293-311, 2020
|
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020
|
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020
|
Dijital Turizm, Abdullah KARAMAN, Kürşad SAYIN, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.191-198, 2019
|
SOSYAL SORUNLARDA GÜNCEL TARTIŞMALAR, DAŞLI YILMAZ, Editör, Anı Yayıncılık, Ankara, ss.161-186, 2019
|
Dijital Turizm, Abdullah KARAMAN,Kürşad SAYIN, Editör, Eğitim yayınevi, Konya, ss.191-198, 2019
|
Sosyal Sorunlarda Güncel Tartışmalar, Yılmaz DAŞLI, Editör, ANI YAYINCILIK, Ankara, ss.29-49, 2019
|
Mustafa Kemal’in Gözünden Cumhuriyet, Cumhuriyet’in Gözünden Atatürk, Doç.Dr. Ahmet Yüksel, Doç.Dr. Taner Çifçi, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.32, 2018
|
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, ATİLLA AKBABA,NESLİHAN ÇETİNKAYA, Editör, DETAY YAYICILIK, Ankara, ss.363-373, 2018
|
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, ATİLLA AKBABA,NESLİHAN ÇETİNKAYA, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.392-401, 2018
|
Türkiye Alim Kitapları, Saarbrücken, 2017
|
OTEL İŞLETMECİLİĞİ, ABDULLAH KARAMAN VE ERKAN SAĞLIK, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ, Erzurum, ss.1-17, 2017
|
Pelikan Yayınevi, Ankara, 2017
|
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar |
ITEC'24 - International Congress on Tourism, Culture and Economy, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024
|
Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024
|
5th International Travel and Tourism and Dynamics, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024
|
Tourism, Culture and Economy Congress, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024
|
Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024
|
|
|
|
|
|
Kahramanmaraş Depremi Sonrası "Neler Yapılabilir" Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 19 Şubat 2023, ss.1
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kabulünün 102. Yılında İstiklâl Marşı ve Milli Şairimiz Mehmed Âkif Ersoy 3. Uluslararası Sempozyumu, 12 Mart 2023, ss.36-40
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 16 Aralık 2022
|
|
LALTS:International Conference on English Literature, Applied Linguistics and Translation Studies/ Karabük University, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2022
|
|
International Symposium on Literature, Culture and Language/ Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2022, ss.158-165
|
|
|
|
GANUD - 3 International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Türkiye, 6 - 08 Mayıs 2022, ss.24-25
|
|
GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.216-220
|
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.147-151
|
|
Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi/ Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Osmaniye, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2022, ss.394-401
|
International Modernism and Postmodernism Studies Conference/ Osmaniye Korkut Ata University, 18 - 19 Ekim 2022
|
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.152-156
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154
|
|
1. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021, ss.12-13
|
|
|
Memory in Literature and Culture Conference/ Yeditepe University, İstanbul, Türkiye, 22 Ekim 2021
|
|
|
|
|
XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences, Ankara, Türkiye, 03 Eylül 2021
|
5th International West Asia Congress Of Tourism Research, Van, Türkiye, 24 Eylül 2021, ss.110-111
|
|
Theatre and Drama Network (TDN), History and Memory Conference, 3 - 04 Aralık 2021, ss.20
|
GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.161-162
|
|
GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Türkiye, 19 Haziran 2021
|
Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress, Ordu, Türkiye, 28 Ağustos 2021, ss.105
|
International Nutrition Conference 2K20, 22 - 23 Temmuz 2020
|
I. Uluslarası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempzoyumu, 17 - 19 Eylül 2020
|
5th International Management and Social Research Conference, 17 - 18 Ekim 2020, ss.18-19
|
3. ULUSLARARASI UYGULAMALI BiLiMLER KONGRESi, Erzurum, Türkiye, 30 Ağustos 2020, ss.54
|
I.Uluslararsı Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Türkiye, 17 Eylül 2020
|
I. Uluslarası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempzoyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020
|
1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, ss.41-43
|
Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020
|
I.International Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Symposium, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, cilt.1, ss.15-16
|
|
|
8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi, Çorum, Türkiye, 22 - 23 Ağustos 2020, cilt.1, ss.123
|
IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.105
|
2. ULUSLARARASI ÇOCUK DOSTU KONGRESİ, Sivas, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.173-180
|
International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS, 19 Haziran 2019 - 21 Haziran 2018
|
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
|
|
2. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi, Türkiye, 12 Kasım 2019
|
Sivas’ta Faaliyet Gösteren Turizm Belgeli Otel İşletmelerinde Yenilik Yönetimi Üzerine Bir Araştırma
International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS, 19 Haziran 2019 - 21 Haziran 2018
|
|
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
|
7th International Comparative Literature Congress, Sivas, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
|
Uluslararası Sivas Kış Turizmi Kongresi, 23 Şubat - 25 Mart 2018
|
Roma ISLET-2017 3. Uluslararası Dil Eğitimi ve Öğretimi Sempozyumu, Roma, İtalya, 20 - 23 Nisan 2017
|
BAKEA V. Uluslararası Batı Kültürü ve Edebiyatları Araştırmaları Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2017
|
İnternational Conference For Engineering and Technology, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016
|
2.International Gastronomic Tourism Congress, 8 - 10 Aralık 2016
|
Istanbul International Conference on Social Sciences and Education Research, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, cilt.2, ss.1299-1387
|
Tiflis 5th International Research Conference on Education, Tiflis, Gürcistan, 1 - 02 Mayıs 2015, ss.76-83
|
International Conference for Technology and Science, 14 - 17 Temmuz 2015
|
Ansiklopedide Bölümler |
DETAY YAYINCILIK, ss., 2022
|
Bilirkişi Raporları |