Kaynak: avesis.cumhuriyet.edu.tr

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

The Criterion , cilt.9, sa.1, ss.137-146, 2018 (Hakemli Dergi)
ASOS JOURNAL , cilt.3, sa.21, ss.173-185, 2015 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Turizm Gelişiminde Gastronomi Turizmi, Prof. Dr. Birol Saygı ve Doç. Dr. Gül Yılmaz, Editör, Efe Akademi, İstanbul, ss.1-229, 2024
Gastronomide İçecekler, SÜREN TUFAN, ÖZTÜRK BATUHAN, Editör, Nobel, Ankara, ss.173-190, 2024
Polysaccharides-based Hydrogels: Synthesis, Characterization, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.43-83, 2024
Tatlı ve Pastacılık, KOÇ HAKAN; ALTINTAŞ BAYRAM, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.55-68, 2023
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Acar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-28, 2023
Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray Türkoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.267-282, 2023
Current Trends and Practices in Tourism , YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-418, 2023 Creative Commons License
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-370, 2023
Kahramanmaraş Merkezli Depremler Sonrası İçin Akademik Öneriler, Musa Öztürk,Mustafa Kırca, Editör, Özgür Yayınevi, Gaziantep, ss.379-388, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma
Current Trends and Practices in Tourism Lausanne, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.153-160, 2023
Filoloji Alanında Uluslararası Araştırmalar IV, H. Cuşa, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.7-24, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma
Natural Gums: Extraction, Properties, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.453-469, 2023
Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç,Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.339-357, 2023 Creative Commons License
Gıda Güvenliği, Halil Yalçın, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.267-281, 2023
Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, irfan Yazıcıoğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang, ss.153-160, 2023
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Acar Nihal, Editör, Nobel Akademik, Ankara, ss.117-154, 2023
Tatlı ve Pastacılık, Koç Hakan, Altıntaş Bayram, Editör, Akademisyen, Ankara, ss.175-180, 2023
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Yıldız Alim,Koç Hakan, Editör, Bayem Ajans Matbaacılık Ltd Şti., Sivas, ss.68-119, 2022
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Yıldız,Alim; Koç,Hakan, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.120-165, 2022
Menü Planlama ve Özel Menüler, , Editör, Akademisyen Yayın evi, İstanbul, ss.75-97, 2022
Tüm Yönleriyle Et Analizler, ÖZLEM PELİN CAN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.287-304, 2022
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, ŞANLIBABA Pınar, GÜÇER Yalçın, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.145-170, 2022
Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, Seçim, Yılmaz; Kavacık Zafer, Saadet; Uslu, Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.25-43, 2022
UYGULAMALI SİVAS MUTFAĞI, ALİM YILDIZ,HAKAN KOÇ, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.32-67, 2022
Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır Darı, Editör, Paradigma, Çanakkale, ss.111-142, 2022
MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, SEÇİM Yılmaz, ZAFER KAVACIK Saadet, USLU Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 471, Konya, ss.222-238, 2022
Kangal Araştırmaları, CILGA Hüseyin, KANGAL Cahit Can, Editör, Kangal Belediyesi yayınları, Sivas, ss.486-495, 2022
Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır DARI, Editör, PARADİGMA YAYINEVİ, Çanakkale, ss.111-142, 2022
International Research in Philological Sciences I, Gündar Z., Editör, Eğitim Yayınevi, ss.69-92, 2022
MULTIDISCIPLINARY PERSPECTIVES IN EDUCATIONAL AND SOCIAL SCIENCES III, KAHYAOĞLU MUSTAFA, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.25-72, 2022
Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.131-148, 2021
Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editör, Akademsiyen, Ankara, ss.225-247, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca, Şükran, Editör, Nobel, Sivas, ss.135-161, 2021
Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.173-183, 2021
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık,Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.141-156, 2021
Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.47-60, 2021
Her Yönüyle Turizmde Destinasyon Yönetimi, İLBAN Mehmet Oğuzhan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.47-66, 2021
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.105-119, 2021
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın alma ve Depolama, Erkan Sağlık,Muhammed yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.121-139, 2021
Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.55-65, 2021
SOSYAL BILIMLERDE GÜNCEL ARAŞTIRMA VE İNCELEMELER, Karabıyık İlyas, Sansar M. Fatih, Editör, Akademisyen Yayınevi A.Ş., Ankara, ss.289-304, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.121-134, 2021 Creative Commons License
Dünyada En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Yayınevi, Bursa, ss.175-186, 2021
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDESATIN ALMA VE DEPOLAMA, SAĞLIK ERKAN, YILDIZ MUHAMMED, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, ss.79-104, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca Şükran, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim danışmanlık Tic. Ltd.Şti, Sivas, ss.449-478, 2021
Sosyal Bilgiler İçin Çoklu Okuryazarlıklar II, Kadir Karatekin,Ebru Gençtürk Güven, Editör, Pegem Akademi Yayıncılık, Ankara, ss.271-299, 2021
Sivas Turizmi, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.79-92, 2021
Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2021
Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.1-14, 2021
Temel Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz, Bayrakçı Selman, Editör, Detay yayıncılık, ss.63-118, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.61-82, 2021 Creative Commons License
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayın evi, Sivas, ss.67-78, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.355-372, 2021
TÜRKİYE’NİN KIŞ TURİZM MERKEZLERİ VE POTANSİYELİ, Sağlık Erkan, Tuna Muharrem, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.124-136, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.325-446, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem GÖKSEL SARAÇ, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.63-73, 2020
Gülnar Yayınları, Ankara, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Yayınevi, ss.79-90, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.4, 2020
TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER, Mustafa IŞKIN, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.143-249, 2020
Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLIDr. Yılmaz SEÇİMDr. Mesut Murat ADABALIMustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020
Astana Publishing, Ankara, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma
TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER, Mustafa IŞKIN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.1-16, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.63-99, 2020
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan ÇETİNKAYA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.313-329, 2020
Türkiye'nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli, SAĞLIK ERKAN, TUNA MUHARREM, Editör, EĞİTİM KİTABEVİ YAYINLARI, Konya, ss.417-426, 2020
Gülnar Yayınları, Ankara, 2020
Farklı Disiplinlerde Sürdürülebilirlik, Şükran KARACA, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.157-180, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, IŞKIN MUSTAFA, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.447-484, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.255-326, 2020
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan ÇETİNKAYA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.293-311, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020
Dijital Turizm, Abdullah KARAMAN, Kürşad SAYIN, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.191-198, 2019
SOSYAL SORUNLARDA GÜNCEL TARTIŞMALAR, DAŞLI YILMAZ, Editör, Anı Yayıncılık, Ankara, ss.161-186, 2019
Dijital Turizm, Abdullah KARAMAN,Kürşad SAYIN, Editör, Eğitim yayınevi, Konya, ss.191-198, 2019
Sosyal Sorunlarda Güncel Tartışmalar, Yılmaz DAŞLI, Editör, ANI YAYINCILIK, Ankara, ss.29-49, 2019
Mustafa Kemal’in Gözünden Cumhuriyet, Cumhuriyet’in Gözünden Atatürk, Doç.Dr. Ahmet Yüksel, Doç.Dr. Taner Çifçi, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.32, 2018
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, ATİLLA AKBABA,NESLİHAN ÇETİNKAYA, Editör, DETAY YAYICILIK, Ankara, ss.363-373, 2018
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, ATİLLA AKBABA,NESLİHAN ÇETİNKAYA, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.392-401, 2018
Türkiye Alim Kitapları, Saarbrücken, 2017
OTEL İŞLETMECİLİĞİ, ABDULLAH KARAMAN VE ERKAN SAĞLIK, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ, Erzurum, ss.1-17, 2017
Pelikan Yayınevi, Ankara, 2017

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ITEC'24 - International Congress on Tourism, Culture and Economy, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024
Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024
5th International Travel and Tourism and Dynamics, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024
Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024
International Congress on Tourism, Culture and Economy, Skopje, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.73-87 Creative Commons License
2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023
ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.223-230
10 th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Mardin, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.1576-1584
GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.191-199
2nd International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Türkiye, 28 Ocak 2023
10. Uluslararası Atlas Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 9 - 10 Mart 2023, ss.486-503
FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205
3rd Internatıonal Conference on Coffee & Cocoa, Rio de Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.100-115
5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 Ocak 2023
5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 - 29 Ocak 2023
2. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi: Küresel Trendler, Ulusal Deneyimler ve Yeni Hedefler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 8 - 09 Aralık 2023 Sürdürülebilir Kalkınma
ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.426-430
GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 17 - 13 Kasım 2023, ss.96-109
ACADEMY GLOBAL FAR EAST ASIA 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205
GANUD 5th International Conference on Gastronomy, Nutrition And Dietetics, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.88-93
Avrasya 9. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, ss.392-401
Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.226-235
Kabulünün 102. Yılında İstiklâl Marşı ve Milli Şairimiz Mehmed Âkif Ersoy 3. Uluslararası Sempozyumu, 12 Mart 2023, ss.36-40 Sürdürülebilir Kalkınma
2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.678-687
ATLAS 10th INTERNATIONAL SOCIAL SCIENCES CONGRESS, Konya, Türkiye, 09 Mart 2023
3rd Internatıonal Conference on Coffee & Cocoa, Rio de Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.116-126
FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.187-195
AVRASYA 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023
3rd International Conference On Coffee & Cocoa, Rio De Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.116-126
Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.220-225
International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, ss.122-131
6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.236-247
4th International Family, Youth and Child-Friendly Tourism Management Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2022, ss.18
International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.640-648
3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.275-286
INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 16 Aralık 2022
Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.69-75
LALTS:International Conference on English Literature, Applied Linguistics and Translation Studies/ Karabük University, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2022
Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.209-213
International Symposium on Literature, Culture and Language/ Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2022, ss.158-165
International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 08 Ağustos 2022
2. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Sempozyumu, Konya, Türkiye, 23 - 25 Eylül 2022
GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.216-220
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.147-151
1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE, Amasya, Türkiye, 27 Ekim 2022, ss.559-575
Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi/ Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Osmaniye, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2022, ss.394-401
International Modernism and Postmodernism Studies Conference/ Osmaniye Korkut Ata University, 18 - 19 Ekim 2022 Sürdürülebilir Kalkınma
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.152-156
3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.268-274
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669
INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.171-182
3. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Batman, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2022, ss.593-594
INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.209-213
6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.248-256
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Temmuz 2022
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669
International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, cilt.1, ss.211-224
International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, cilt.1, ss.200-208
International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154
ŞEHR-İ AYASOFYA Uluslararası Kültür, Medeniyet ve Sosyal Bilimlerde Multidisipliner Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Ocak 2021, ss.29
AHI EVRAN International Conference on Scientific Research, Kırşehir, Türkiye, 30 Kasım 2021, cilt.3, ss.743-749
1. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021, ss.12-13
INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD21), Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021 identifier
2nd International / 12th National Food Engineering Congress, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2021
Memory in Literature and Culture Conference/ Yeditepe University, İstanbul, Türkiye, 22 Ekim 2021
ŞEHR-İ AYASOFYA Uluslararası Kültür, Medeniyet ve Sosyal Bilimlerde Multidisipliner Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Ocak 2021, ss.3-10
Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 Haziran 2021
Taras Shevchenko 7th International Congress on Social Sciences, Ankara, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2021, ss.447-452
International Anatolian Conference On Coffee & Cocoa, Malatya, Türkiye, 03 Aralık 2021, ss.7-11
XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences, Ankara, Türkiye, 03 Eylül 2021
INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD21), Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021
Theatre and Drama Network (TDN), History and Memory Conference, 3 - 04 Aralık 2021, ss.20 Sürdürülebilir Kalkınma
GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.161-162 Sürdürülebilir Kalkınma
Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 - 14 Haziran 2021
GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Türkiye, 19 Haziran 2021 Sürdürülebilir Kalkınma
Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress, Ordu, Türkiye, 28 Ağustos 2021, ss.105
International Nutrition Conference 2K20, 22 - 23 Temmuz 2020
5th International Management and Social Research Conference, 17 - 18 Ekim 2020, ss.18-19
3. ULUSLARARASI UYGULAMALI BiLiMLER KONGRESi, Erzurum, Türkiye, 30 Ağustos 2020, ss.54
I.Uluslararsı Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Türkiye, 17 Eylül 2020
1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, ss.41-43
Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020
I.International Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Symposium, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, cilt.1, ss.15-16 Sürdürülebilir Kalkınma
INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ocak 2020 identifier
8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi, Çorum, Türkiye, 22 - 23 Ağustos 2020, cilt.1, ss.123
IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.105
International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS, 19 Haziran 2019 - 21 Haziran 2018
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
2. International Child-Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019
International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS, 19 Haziran 2019 - 21 Haziran 2018
1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.568 Sürdürülebilir Kalkınma
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019
7th International Comparative Literature Congress, Sivas, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018
Roma ISLET-2017 3. Uluslararası Dil Eğitimi ve Öğretimi Sempozyumu, Roma, İtalya, 20 - 23 Nisan 2017 Sürdürülebilir Kalkınma
BAKEA V. Uluslararası Batı Kültürü ve Edebiyatları Araştırmaları Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2017 Sürdürülebilir Kalkınma
2.International Gastronomic Tourism Congress, 8 - 10 Aralık 2016
Istanbul International Conference on Social Sciences and Education Research, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, cilt.2, ss.1299-1387
Tiflis 5th International Research Conference on Education, Tiflis, Gürcistan, 1 - 02 Mayıs 2015, ss.76-83

Ansiklopedide Bölümler

Bilirkişi Raporları