Kaynak: avesis.cumhuriyet.edu.tr

The Criterion , cilt.9, sa.1, ss.137-146, 2018 (Hakemli Dergi)
ASOS JOURNAL , cilt.3, sa.21, ss.173-185, 2015 (Hakemli Dergi) Sürdürülebilir Kalkınma
Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2023
Akademisyen Kitabevi, Ankara, 2021
Gülnar Yayınları, Ankara, 2020
Astana Publishing, Ankara, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma
Gülnar Yayınları, Ankara, 2020
Türkiye Alim Kitapları, Saarbrücken, 2017
Pelikan Yayınevi, Ankara, 2017
British Theatre and Young People: Theory and Performance in the 21st Century, ADA UĞUR, Editör, Routledge, London/New York , London, ss.21-39, 2025
Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing, Birwal Preeti, Mahendran R., R. Goyal Megh, Sunil C. K., Editör, Apple Academic Press, ss.241-269, 2025
Gıda Sistemlerinde Sürdürülebilirlik, HASTAOĞLU EMRE, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.149-174, 2025
İş Birliğiyle Çevre Korumada Disiplinler Arası Yaklaşımlar, GÜLER ÜLKER ASLI, Editör, Nobel Yayıncılık, Ankara, ss.145-174, 2025
Nonthermal Light-Based Technologies in Food Processing, Birwal Preeti, Mahendran R., R. Goyal Megh, Sunil C. K., Editör, Apple Academic Press, ss.271-312, 2025
Soğuk Mutfak, ÖZER ELİF ZEYNEP, ÇALIŞKAN SERKAN, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.261-286, 2024
Researches in Language and Literature, KOÇSOY FATİME GÜL, Editör, Bidge Yayınevi, Ankara, ss.92-115, 2024
Gastronomide İçecekler, SÜREN TUFAN, ÖZTÜRK BATUHAN, Editör, Nobel, Ankara, ss.173-190, 2024
Food Analogues: Emerging Methods and Challenges, , Editör, Springer Nature, ss.353-379, 2024
Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar III, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitabevi Yayınları, Konya, ss.183-195, 2024
Food Analogues: Emerging Methods and Challenges, CAN ÖZLEM PELİN, GÖKSEL SARAÇ MERYEM, ASLAN TÜRKER DUYGU, Editör, Springer Nature, Berlin, ss.353-376, 2024
TOURISM ENTREPRENEURSHIP:INNOVATIVE APPROACHES, GÜÇER EVREN, AKSOY MUSTAFA, BALCI EMİNE, KÜÇÜKERGİN FULDEN NURAY, ŞİMŞEK ERDEM, Editör, Detay Yayıncılık, ss.648-659, 2024
Turizm Gelişiminde Gastronomi Turizmi, Prof. Dr. Birol Saygı ve Doç. Dr. Gül Yılmaz, Editör, Efe Akademi, İstanbul, ss.1-229, 2024
Polysaccharides-based Hydrogels: Synthesis, Characterization, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.43-83, 2024
GASTRONOMİ VE SANAT BİLEŞKESİ, YILMAZ MERAL, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.361-389, 2024
Current Trends and Practices in Tourism , YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-418, 2023 Creative Commons License
Gastronomy Attractions and Practices in Tourism, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.1-370, 2023
Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç,Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Kitabevi, Ankara, ss.339-357, 2023 Creative Commons License
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Acar Nihal, Editör, Nobel Akademik, Ankara, ss.117-154, 2023
Tatlı ve Pastacılık, Koç Hakan, Altıntaş Bayram, Editör, Akademisyen, Ankara, ss.175-180, 2023
Tatlı ve Pastacılık, Hakan Koç- Bayram Altıntaş, Editör, Akademisyen Yayınevi, Sivas, ss.319-338, 2023
Tatlı ve Pastacılık, KOÇ HAKAN; ALTINTAŞ BAYRAM, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.55-68, 2023
Disiplinlerarası Sosyal Ağ Çalışmaları, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Acar, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.1-28, 2023
Özel İlgi Turizminde Güncel Konu ve Eğilimler, Nuray Türkoğlu, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.267-282, 2023
Kahramanmaraş Merkezli Depremler Sonrası İçin Akademik Öneriler, Musa Öztürk,Mustafa Kırca, Editör, Özgür Yayınevi, Gaziantep, ss.379-388, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma
Current Trends and Practices in Tourism Lausanne, YAYLA ÖZGÜR,IŞIN ALPER,YAZICIOĞLU İRFAN,BAYRAM FUAT,BÖLÜKBAŞ RABİA, Editör, Peter Lang Publishing, Inc., Berlin, ss.153-160, 2023
Filoloji Alanında Uluslararası Araştırmalar IV, H. Cuşa, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.7-24, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma
Natural Gums: Extraction, Properties, and Applications, , Editör, Elsevier, ss.453-469, 2023
Gıda Güvenliği, Halil Yalçın, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.267-281, 2023
Tatlı ve Pastacılık, KOÇ Hakan, ALTINTAŞ Byram, Editör, Akademisyen Yayın Evi, Ankara, ss.97-107, 2023
Current Trends and Practices in Tourism, Özgür Yayla, Alper Işın, irfan Yazıcıoğlu, Fuat Bayram, Rabia Bölükbaş, Editör, Peter Lang, ss.153-160, 2023
Dijital Çağda İletişim Çalışmaları, Abdülhakim Bahadır DARI, Editör, PARADİGMA YAYINEVİ, Çanakkale, ss.111-142, 2022
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Yıldız,Alim; Koç,Hakan, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.120-165, 2022
Menü Planlama ve Özel Menüler, , Editör, Akademisyen Yayın evi, İstanbul, ss.75-97, 2022
Tüm Yönleriyle Et Analizler, ÖZLEM PELİN CAN, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.287-304, 2022
Endüstriyel Gıda Üretim Teknikleri, ŞANLIBABA Pınar, GÜÇER Yalçın, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.145-170, 2022
Multidisipliner Yönüyle Gastronomi Alanında Güncel Çalışmalar, Seçim, Yılmaz; Kavacık Zafer, Saadet; Uslu, Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları, Konya, ss.25-43, 2022
Uygulamalı Sivas Mutfağı, YILDIZ Alim, KOÇ, Hakan, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.204-231, 2022
UYGULAMALI SİVAS MUTFAĞI, ALİM YILDIZ,HAKAN KOÇ, Editör, SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ YAYINLARI, Sivas, ss.32-67, 2022
MULTİDİSİPLİNER YÖNÜYLE GASTRONOMİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR, SEÇİM Yılmaz, ZAFER KAVACIK Saadet, USLU Cemil, Editör, Konya Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları: 471, Konya, ss.222-238, 2022
Kangal Araştırmaları, CILGA Hüseyin, KANGAL Cahit Can, Editör, Kangal Belediyesi yayınları, Sivas, ss.486-495, 2022
Uygulamalı Sivas Mutfağı, Yıldız Alim,Koç Hakan, Editör, Bayem Ajans Matbaacılık Ltd Şti., Sivas, ss.68-119, 2022
International Research in Philological Sciences I, Gündar Z., Editör, Eğitim Yayınevi, ss.69-92, 2022
MULTIDISCIPLINARY PERSPECTIVES IN EDUCATIONAL AND SOCIAL SCIENCES III, KAHYAOĞLU MUSTAFA, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.25-72, 2022
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık,Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.141-156, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca Şükran, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim danışmanlık Tic. Ltd.Şti, Sivas, ss.449-478, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.121-134, 2021 Creative Commons License
Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.131-148, 2021
Gıdalarda Renk, Emre Hastaoğlu, Editör, Akademisyen Yayınevi, Ankara, ss.1-14, 2021
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayın evi, Sivas, ss.67-78, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.355-372, 2021
Gıdalarda Renk, Emre hastaoğlu, Editör, Akademsiyen, Ankara, ss.225-247, 2021
Dünya'da En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.47-60, 2021
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Satın alma ve Depolama, Erkan Sağlık,Muhammed yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.121-139, 2021
Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.55-65, 2021
SOSYAL BILIMLERDE GÜNCEL ARAŞTIRMA VE İNCELEMELER, Karabıyık İlyas, Sansar M. Fatih, Editör, Akademisyen Yayınevi A.Ş., Ankara, ss.289-304, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Şükran Karaca, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.61-82, 2021 Creative Commons License
Temel Mutfak Bilimleri, Seçim Yılmaz, Bayrakçı Selman, Editör, Detay yayıncılık, ss.63-118, 2021
Sosyal Bilgiler İçin Çoklu Okuryazarlıklar II, Kadir Karatekin,Ebru Gençtürk Güven, Editör, Pegem Akademi Yayıncılık, Ankara, ss.271-299, 2021
YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNDESATIN ALMA VE DEPOLAMA, SAĞLIK ERKAN, YILDIZ MUHAMMED, Editör, EĞİTİM YAYINEVİ, ss.79-104, 2021
Dünyada En Çok Ziyaret Edilen Destinasyonlar, Işkın Mustafa, Editör, Ekin Yayınevi, Bursa, ss.175-186, 2021
Her Yönüyle Turizmde Destinasyon Yönetimi, İLBAN Mehmet Oğuzhan, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.47-66, 2021
Sivas Turizmi, Mustafa Işkın, Editör, Ekin Yayınevi, Ankara, ss.173-183, 2021
Multidisipliner Yaklaşımla Sağlık Turizmi, Karaca, Şükran, Editör, Nobel, Sivas, ss.135-161, 2021
Yiyecek ve İçecek İşletmelerinde Satın Alma ve Depolama, Erkan Sağlık, Muhammed Yıldız, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.105-119, 2021
Sivas Turizmi, IŞKIN Mustafa, Editör, Ekin Basım Yayın Dağıtım, Bursa, ss.79-92, 2021
Türkiye'nin Kış Turizm Merkezleri ve Potansiyeli, SAĞLIK ERKAN, TUNA MUHARREM, Editör, EĞİTİM KİTABEVİ YAYINLARI, Konya, ss.417-426, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.255-326, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, ss.63-99, 2020
Anadolu Mutfak Kültüründen Esintiler, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLIDr. Yılmaz SEÇİMDr. Mesut Murat ADABALIMustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.4, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, IŞKIN MUSTAFA, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.447-484, 2020
Farklı Disiplinlerde Sürdürülebilirlik, Şükran KARACA, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, ss.157-180, 2020 Sürdürülebilir Kalkınma
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan ÇETİNKAYA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.313-329, 2020
TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER, Mustafa IŞKIN, Editör, NOBEL AKADEMİK YAYINCILIK, Ankara, ss.1-16, 2020
TÜRK MUTFAĞINDA COĞRAFİ İŞARETLİ LEZZETLER, Mustafa IŞKIN, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.143-249, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Yayınevi, ss.79-90, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem GÖKSEL SARAÇ, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.63-73, 2020
Türk Mutfağında Coğrafi İşaretli Lezzetler, Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Işkın, Editör, Nobel, Sivas, ss.325-446, 2020
TÜRKİYE’NİN KIŞ TURİZM MERKEZLERİ VE POTANSİYELİ, Sağlık Erkan, Tuna Muharrem, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.124-136, 2020
ANADOLU MUTFAK KÜLTÜRÜNDEN ESİNTİLER, Mücahit Sami KÜÇÜKTIĞLI, Dr. Yılmaz SEÇİM, Dr. Mesut Murat ADABALI, Mustafa YILMAZ, Editör, Konya Kültür A.Ş. Yayınevi, Konya, ss.184-197, 2020
Gıdalarda Tekstür, Meryem Göksel Saraç, Editör, Nobel Akademik Yayıncılık Eğitim ve Danışmanlık, Sivas, ss.95-108, 2020
Yemek Kültür ve Toplum, Neslihan ÇETİNKAYA, Editör, Nobel Yayınevi, Ankara, ss.293-311, 2020
Sosyal Sorunlarda Güncel Tartışmalar, Yılmaz DAŞLI, Editör, ANI YAYINCILIK, Ankara, ss.29-49, 2019
Dijital Turizm, Abdullah KARAMAN, Kürşad SAYIN, Editör, Eğitim Yayınevi, Konya, ss.191-198, 2019
SOSYAL SORUNLARDA GÜNCEL TARTIŞMALAR, DAŞLI YILMAZ, Editör, Anı Yayıncılık, Ankara, ss.161-186, 2019
Dijital Turizm, Abdullah KARAMAN,Kürşad SAYIN, Editör, Eğitim yayınevi, Konya, ss.191-198, 2019
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, ATİLLA AKBABA,NESLİHAN ÇETİNKAYA, Editör, DETAY YAYINCILIK, Ankara, ss.392-401, 2018
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ, ATİLLA AKBABA,NESLİHAN ÇETİNKAYA, Editör, DETAY YAYICILIK, Ankara, ss.363-373, 2018
Mustafa Kemal’in Gözünden Cumhuriyet, Cumhuriyet’in Gözünden Atatürk, Doç.Dr. Ahmet Yüksel, Doç.Dr. Taner Çifçi, Editör, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Yayınları, Sivas, ss.32, 2018
OTEL İŞLETMECİLİĞİ, ABDULLAH KARAMAN VE ERKAN SAĞLIK, Editör, ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ YAYINEVİ, Erzurum, ss.1-17, 2017
INTERNATIONAL MULTIDISCIPLINARY SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Sivas, Türkiye, 4 - 06 Temmuz 2025, cilt.3, ss.162-167, (Tam Metin Bildiri)
International Congress on Tourism, Culture and Economy, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
MUNZUR 7TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Tunceli, Türkiye, 25 - 27 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
ASERC 1st International Conference on Humanity and Social Sciences, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Aralık 2024, ss.59-68, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
VII. International Scientific Research Conference, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2024, ss.33-39, (Tam Metin Bildiri)
SELÇUK 11th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, 13 - 15 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
Latin America 9th International Conference on Scientific Researches, Meksika, 9 - 11 Ağustos 2024, (Tam Metin Bildiri)
EUROASIA International Congress on Scientific Researches and Recent Trends-VIII, Ankara, Türkiye, 5 - 06 Kasım 2024, ss.417-437, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
7th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)
International Congress on Tourism, Culture and Economy, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-VI, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
Tourism, Culture and Economy Congress, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
3rd International Congress on Food Researches, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)
Latin America 9TH International Conference on Scientific Researches, Meksika, 9 - 11 Ağustos 2024, (Tam Metin Bildiri)
SELÇUK 11th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Konya, Türkiye, 13 - 15 Aralık 2024, (Tam Metin Bildiri)
ITEC'24 - International Congress on Tourism, Culture and Economy, Üsküp, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics-VI, Türkiye, 20 - 21 Kasım 2024, cilt.1, (Tam Metin Bildiri)
International Congress on Tourism, Culture and Economy, Skopje, Makedonya, 8 - 10 Mayıs 2024, ss.73-87, (Tam Metin Bildiri) Creative Commons License
Munzur 6. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tunceli, Türkiye, 24 - 26 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)
ASERC 1st International Conference on Humanity and Social Sciences, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Aralık 2024, ss.69-74, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
7th International Anatolian Agriculture, Food, Environment and Biology Congress, Türkiye, 28 - 29 Eylül 2024, (Tam Metin Bildiri)
VII. International Scientific Research Conference, İstanbul, Türkiye, 29 - 30 Haziran 2024, ss.40-46, (Tam Metin Bildiri)
5th International Travel and Tourism and Dynamics, Ankara, Türkiye, 16 - 18 Mayıs 2024
3rd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, cilt.1
BALKAN 12TH INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Makedonya, 1 - 03 Kasım 2024
2. Uluslararası Sürdürülebilir Kalkınma Stratejisi: Küresel Trendler, Ulusal Deneyimler ve Yeni Hedefler Kongresi, Baku, Azerbaycan, 8 - 09 Aralık 2023, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 - 29 Ocak 2023, (Tam Metin Bildiri)
5. INTERNATIONAL ANKARA MULTIDISCIPLINARY STUDIES CONGRESS, Ankara, Türkiye, 27 Ocak 2023, (Tam Metin Bildiri)
3rd Internatıonal Conference on Coffee & Cocoa, Rio de Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.100-115, (Tam Metin Bildiri)
2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, cilt.1, ss.119-131, (Tam Metin Bildiri)
FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205, (Tam Metin Bildiri)
10. Uluslararası Atlas Sosyal ve Beşeri Bilimler Kongresi, Konya, Türkiye, 9 - 10 Mart 2023, ss.486-503, (Tam Metin Bildiri)
2nd International Conference on Innovative Academic Studies, Konya, Türkiye, 28 Ocak 2023, (Tam Metin Bildiri)
GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.191-199, (Tam Metin Bildiri)
Kahramanmaraş Depremi Sonrası "Neler Yapılabilir" Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 19 Şubat 2023, ss.1, (Tam Metin Bildiri)
ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.223-230, (Tam Metin Bildiri)
2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, (Tam Metin Bildiri)
Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.220-225, (Tam Metin Bildiri)
3rd International Conference On Coffee & Cocoa, Rio De Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.116-126, (Tam Metin Bildiri)
FAREAST 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.187-195, (Tam Metin Bildiri)
3rd Internatıonal Conference on Coffee & Cocoa, Rio de Janeiro, Brezilya, 13 - 15 Mart 2023, ss.116-126, (Tam Metin Bildiri)
ATLAS 10th INTERNATIONAL SOCIAL SCIENCES CONGRESS, Konya, Türkiye, 09 Mart 2023, (Tam Metin Bildiri)
2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 Ekim 2023, ss.678-687, (Tam Metin Bildiri)
Kabulünün 102. Yılında İstiklâl Marşı ve Milli Şairimiz Mehmed Âkif Ersoy 3. Uluslararası Sempozyumu, 12 Mart 2023, ss.36-40, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Ases Kayseri International Scientific Research Conference, Kayseri, Türkiye, 1 - 03 Eylül 2023, ss.226-235, (Tam Metin Bildiri)
Avrasya 9. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, ss.392-401, (Tam Metin Bildiri)
GANUD 5th International Conference on Gastronomy, Nutrition And Dietetics, İstanbul, Türkiye, 11 - 13 Kasım 2023, ss.88-93, (Tam Metin Bildiri)
GANUD-5 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 17 - 13 Kasım 2023, ss.96-109, (Tam Metin Bildiri)
ACADEMY GLOBAL FAR EAST ASIA 2nd INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Manila, Filipinler, 20 - 22 Ekim 2023, ss.196-205, (Tam Metin Bildiri)
ICONFOOD’23 2nd International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2023, ss.426-430, (Tam Metin Bildiri)
10 th INTERNATIONAL MARDIN ARTUKLU SCIENTIFIC RESEARCHES CONFERENCE, Mardin, Türkiye, 19 - 21 Mayıs 2023, ss.1576-1584, (Tam Metin Bildiri)
5TH INTERNATIONAL BLACK SEA MODERN SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Rize, Türkiye, 8 Ekim - 10 Kasım 2023, cilt.1, ss.272-283, (Tam Metin Bildiri)
AVRASYA 9th INTERNATIONAL CONFERENCE ON SOCIAL SCIENCES, Tiflis, Gürcistan, 24 - 26 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri)
International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, ss.122-131, (Özet Bildiri)
6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.236-247, (Tam Metin Bildiri)
4th International Family, Youth and Child-Friendly Tourism Management Congress, İstanbul, Türkiye, 1 - 03 Haziran 2022, ss.18, (Özet Bildiri)
International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.640-648, (Tam Metin Bildiri)
3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.275-286, (Tam Metin Bildiri)
INTERNATIONAL MEDITERRANEAN CONGRESS, Mersin, Türkiye, 16 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)
Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.69-75, (Tam Metin Bildiri)
LALTS:International Conference on English Literature, Applied Linguistics and Translation Studies/ Karabük University, Türkiye, 10 - 11 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)
Internatıonal Congress On Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.209-213, (Tam Metin Bildiri)
International Symposium on Literature, Culture and Language/ Van Yüzüncü Yıl University, Van, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2022, ss.158-165, (Tam Metin Bildiri)
3. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Batman, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2022, ss.1006-1007, (Özet Bildiri)
The 15th International Scientific Research Congress, Ankara, Türkiye, 17 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)
International Malatya Gastronomy Culture And Tourism Conference, Malatya, Türkiye, 08 Ağustos 2022, (Tam Metin Bildiri)
GANUD - 3 International Conference on Gastronomy, Nutrition and Dietetics, İstanbul, Türkiye, 6 - 08 Mayıs 2022, ss.24-25, (Özet Bildiri)
2. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâz-ı Velî Sempozyumu, Konya, Türkiye, 23 - 25 Eylül 2022, (Özet Bildiri)
GANUD - 3 INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS, İstanbul, Türkiye, 06 Mayıs 2022, ss.216-220, (Tam Metin Bildiri)
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.147-151, (Tam Metin Bildiri)
1.INTERNATIONAL TOURISM AND CULINARY CONFERENCE, Amasya, Türkiye, 27 Ekim 2022, ss.559-575, (Tam Metin Bildiri)
Uluslararası Korkut Ata Bilimsel Araştırmalar Kongresi/ Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Osmaniye, Türkiye, 28 - 30 Haziran 2022, ss.394-401, (Tam Metin Bildiri)
International Modernism and Postmodernism Studies Conference/ Osmaniye Korkut Ata University, 18 - 19 Ekim 2022, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
1. INTERNATIONAL CONGRESS OF GERONTOLOGY, Sivas, Türkiye, 18 Mart 2022, ss.152-156, (Tam Metin Bildiri)
3. Uluslararası Kapadokya Bilimsel Araştırmalar Kongresi, Nevşehir, Türkiye, 11 Aralık 2022, ss.268-274, (Tam Metin Bildiri)
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669, (Tam Metin Bildiri)
INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.171-182, (Tam Metin Bildiri)
3. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Batman, Türkiye, 17 - 18 Aralık 2022, ss.593-594, (Özet Bildiri)
INTERNATIONAL CONGRESS on FOOD RESEARCHES, Sivas, Türkiye, 14 - 16 Ekim 2022, ss.209-213
6. Uluslararası Biltek Bilim ve Teknolojide Güncel Gelişmeler Kongresi, Malatya, Türkiye, 16 - 18 Eylül 2022, ss.248-256
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 Temmuz 2022
4. Uluslararası Ankara Multidisiplinler Çalışmalar Kongresi, Ankara, Türkiye, 29 - 31 Temmuz 2022, ss.664-669
International MALATYA Gastronomy Culture and Tourism Conference September 16-17-18, 2022 Malatya, Turkey, Malatya, Türkiye, 16 Eylül 2022, cilt.1, ss.211-224
International Congress on Food Researches, Sivas, Türkiye, 14 Ekim 2022, cilt.1, ss.200-208
Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 - 14 Haziran 2021, (Tam Metin Bildiri)
GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Türkiye, 19 Haziran 2021, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
ŞEHR-İ AYASOFYA Uluslararası Kültür, Medeniyet ve Sosyal Bilimlerde Multidisipliner Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Ocak 2021, ss.29, (Özet Bildiri)
AHI EVRAN International Conference on Scientific Research, Kırşehir, Türkiye, 30 Kasım 2021, cilt.3, ss.743-749, (Tam Metin Bildiri)
INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD21), Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021, (Tam Metin Bildiri) identifier
Memory in Literature and Culture Conference/ Yeditepe University, İstanbul, Türkiye, 22 Ekim 2021, (Özet Bildiri)
Uluslararası Müzik ve Güzel Sanatlar Eğitimi Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 12 Haziran 2021, (Tam Metin Bildiri)
International Anatolian Conference On Coffee & Cocoa, Malatya, Türkiye, 03 Aralık 2021, ss.7-11, (Tam Metin Bildiri)
XI. UMTEB International Congress on Vocational & Technical Sciences, Ankara, Türkiye, 03 Eylül 2021, (Özet Bildiri)
Taras Shevchenko 7th International Congress on Social Sciences, Ankara, Türkiye, 24 - 25 Kasım 2021, ss.447-452, (Tam Metin Bildiri)
ŞEHR-İ AYASOFYA Uluslararası Kültür, Medeniyet ve Sosyal Bilimlerde Multidisipliner Araştırmalar Kongresi, İstanbul, Türkiye, 20 - 21 Ocak 2021, ss.3-10, (Tam Metin Bildiri)
Theatre and Drama Network (TDN), History and Memory Conference, 3 - 04 Aralık 2021, ss.20, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
GANUD 2ND INTERNATIONAL CONFERENCE ON GASTRONOMY, NUTRITION AND DIETETICS June 19-20, 2021 / Gaziantep, Turkey, Gaziantep, Türkiye, 19 Haziran 2021, ss.161-162, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
Black Sea Summit 7th International Social Sciences Congress, Ordu, Türkiye, 28 Ağustos 2021, ss.105, (Özet Bildiri)
1. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Türkiye, 27 - 28 Şubat 2021, ss.12-13, (Özet Bildiri)
International Congress on Sciences and Engineerıng for Sustainability 2021, İstanbul, Türkiye, 16 Nisan 2021, ss.153-154
INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD21), Ankara, Türkiye, 21 - 22 Ekim 2021
2nd International / 12th National Food Engineering Congress, Türkiye, 25 - 27 Kasım 2021
International Nutrition Conference 2K20, 22 - 23 Temmuz 2020, (Özet Bildiri)
5th International Management and Social Research Conference, 17 - 18 Ekim 2020, ss.18-19, (Özet Bildiri)
3. ULUSLARARASI UYGULAMALI BiLiMLER KONGRESi, Erzurum, Türkiye, 30 Ağustos 2020, ss.54, (Özet Bildiri)
I.Uluslararsı Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Türkiye, 17 Eylül 2020, (Özet Bildiri)
I. Uluslarası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempzoyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, (Yayınlanmadı)
1. Uluslararası Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Sempozyumu, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, ss.41-43, (Özet Bildiri)
Uluslararası Aşçı Dede Ateşbâzı-ı Veli Sempozyumu, 17 - 19 Ekim 2020, (Özet Bildiri)
I.International Aşçı Dede Ateşbaz-ı Veli Symposium, Konya, Türkiye, 17 - 19 Eylül 2020, cilt.1, ss.15-16, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
INTERNATIONAL TRAVEL AND TOURISM DYNAMICS CONGRESS (ITTD20), Ankara, Türkiye, 8 - 10 Ocak 2020, (Tam Metin Bildiri) identifier
8. Uluslararası Bilimsel AraĢtırmalar Kongresi, Çorum, Türkiye, 22 - 23 Ağustos 2020, cilt.1, ss.123, (Tam Metin Bildiri)
IV. Et Ürünleri Çalıştayı, Türkiye, 6 - 08 Ekim 2020, ss.105
International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS, 19 Haziran 2019 - 21 Haziran 2018, (Özet Bildiri)
2. ULUSLARARASI ÇOCUK DOSTU KONGRESİ, Sivas, Türkiye, 24 - 27 Nisan 2019, ss.173-180, (Tam Metin Bildiri)
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
1. Uluslararası Kanser Günleri, Sivas, Türkiye, 19 - 21 Eylül 2019, ss.568, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
2. Uluslararası Çocuk Dostu Turizm Kongresi, Türkiye, 12 Kasım 2019, (Özet Bildiri)
2. International Child-Friendly Tourism Congress, Sivas, Türkiye, 25 - 27 Nisan 2019, (Tam Metin Bildiri)
3rd İnternational Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, 20 - 22 Haziran 2019, (Özet Bildiri)
International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences- ICTEBS, 19 Haziran 2019 - 21 Haziran 2018, (Özet Bildiri)
7th International Comparative Literature Congress, Sivas, Türkiye, 10 - 12 Ekim 2018, (Özet Bildiri)
Roma ISLET-2017 3. Uluslararası Dil Eğitimi ve Öğretimi Sempozyumu, Roma, İtalya, 20 - 23 Nisan 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
BAKEA V. Uluslararası Batı Kültürü ve Edebiyatları Araştırmaları Sempozyumu, Sivas, Türkiye, 4 - 06 Ekim 2017, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma
2.International Gastronomic Tourism Congress, 8 - 10 Aralık 2016
İnternational Conference For Engineering and Technology, 28 Haziran - 01 Temmuz 2016, (Tam Metin Bildiri)
Istanbul International Conference on Social Sciences and Education Research, Türkiye, 4 - 06 Kasım 2016, cilt.2, ss.1299-1387
Tiflis 5th International Research Conference on Education, Tiflis, Gürcistan, 1 - 02 Mayıs 2015, ss.76-83, (Tam Metin Bildiri)